Demi Moore: Ελληνικής καταγωγής ο βιαστής της

Η μητέρα της την «πούλησε» για 500 δολάρια

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη από την βρετανική «Sun» για το βιασμό της Demi Moore, σε ηλικία 15 ετών. Η ταμπλόιντ υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος, στον οποίο την «πούλησε» η μητέρα της για 500 δολάρια, ήταν ελληνικής καταγωγής και ιδιοκτήτης δημοφιλούς εστιατορίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η διάσημη ηθοποιός κατονόμασε τον άντρα ως τον οικογενειακό φίλο Βάλ Ντούμας, το αληθινό όνομα του οποίου ήταν Βασίλης Δούμας. Ήταν ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης του δημοφιλούς εστιατορίου «Το κλουβί με τις Τρελές», με πελάτες πασίγνωστους καλλιτέχνες, όπως ο Ελτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Πφάιφερ.

Όπως έγραψε η «Sun», αυτός ήταν ο άνθρωπος που συνέτριψε τον κοριτσίστικο κόσμο της 15χρονης τότε Demi Moore. Ο 49χρονος ήταν παντρεμένος όπως αναφέρει στο βιβλίο της, στο έλεος του οποίου την άφησε η αλκοολική και με αυτοκτονικές τάσεις μητέρα της, για 500 δολάρια το 1978.

Ο Ντούμας πέθανε το 1997 στα 68 του. ΄Ενα χρόνο αργότερα πέθανε και η μητέρα της Demi, που χρησιμοποιούσε συχνά την κόρη της ως «κράχτη» για να τραβά το ενδιαφέρον των αρσενικών.

Για τον ασυνείδητο οικογενειακό φίλο που σημάδεψε την ζωή της Demi, μίλησε ο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Τζορτζ Γερμανίδης. Είπε ότι ο Ντούμας είχε πολλά χρήματα...«όμως δεν έχω ιδέα για τα λεγόμενα της ηθοποιού» πρόσθεσε. Ούτε οι κόρες του Ντούμα, ούτε οι εκπρόσωποι της Moore απάντησαν, όταν τους ζήτησε σχόλιο η Sun.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top