Ο τελευταίος σύντροφος του George Michael είναι άστεγος

Ο τραγουδιστής δεν συμπεριέλαβε τον Fadi Fawaz στη διαθήκη του

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο τελευταίος σύντροφος του George Michael. Ο Fadi Fawaz είναι άστεγος και γυρίζει στους δρόμους του Λονδίνου, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror».

George Michael / Φωτογραφία AP

Ο 46χρονος πρώην κομμωτής των διασήμων μετά το θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016, διέμενε σε πολυτελή κατοικία του συντρόφου του.

Fadi Fawaz/ Φωρογραφία Facebook

Ωστόσο, μετά το άνοιγμα της διαθήκης του George Michael, όλη του η περιουσία του, η οποία έφτανε τα 98 εκατομμύρια λίρες περιήλθε στα μέλη της οικογένειά του, μιας κι εκείνος δεν τον είχε συμπεριλάβει στη διαθήκη του.

Η οικογένεια του εκλιπόντα popstar μέσω των δικηγόρων κατάφερε να διώξει τον Fadi Fawaz από το σπίτι του διάσημου καλλιτέχνη και από τότε αποφάσισε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο με 50 δολ. τη βραδιά στο Covent Garden.

 


Βέβαια, ο ίδιος ενημέρωσε τους φίλους του μέσω ανάρτησης στο facebook ότι πλέον είναι άστεγος γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο George Michael το είδωλο τρία χρόνια μετά και οι δικηγόροι του ακόμη δεν έχουν κάνει κάτι για να ξεκαθαρίσουν και τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι στον δρόμο στο Κόβεντ Γκάρντεν αντί να είμαι σπίτι μου. Μου πήραν το κλειδί με κόλπο και τώρα δύο μήνες μετά ακόμη δεν έχω μάθει νέα και έμενα σε ξενοδοχείο ενώ δύο μέρες πριν (...) σταμάτησε. Τι φθηνιάρικο είδωλο είναι ο George γ@@@@@ος Michael».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top