Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύεται με κουμπάρα τη Μιμή Ντενίση!

Η ανακοίνωση στο Instagram

Δείτε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της Μιμής Ντενίση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν σε λίγο καιρό η Νέλη Αλκάδη και ο εκλεκτός της καρδιάς της Περικλής Τουμπακάκης.

Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η Μιμή Ντενίση, η οποία ήταν μπροστά όταν έγινε η πρόταση γάμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός ήταν μαθήτρια της κ. Ντενίση και μάλιστα έχει παίξει και σε αρκετές θεατρικές παραγωγές της.

Μιμή Ντενίση: Μας δείχνει το εντυπωσιακό σπίτι της στον Θεολόγο

Χωρίς ρετούς - Δείτε τη Μιμή Ντενίση στην παραλία με το μαγιό!

Οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και η μέλλουσα νύφη θέλησε να την κάνει και κουμπάρα της. Η Μιμή Ντενίση είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το γεγονός και ανακοίνωσε την… κουμπαριά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Όταν η παλιά αγαπημένη μου μαθήτρια Νέλη αποφασίζει να παντρευτεί..κ όταν ο αγαπημένος της Περικλής γονατίζει κ της κάνει πρόταση μπροστά μου...ε!! Πως να μην γινώ κουμπάρα!!3 χρόνια μαθήτρια μου στην Σχολή 2 χρόνια στην παράσταση η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον Μάγκα κ άλλα 3 στο Σμύρνη μου Αγαπημένη..Οικογένεια δηλαδή! Τώρα κ επίσημα !Με το καλό παιδιά!!!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ποζάρουν και οι τρεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οταν η παλια αγαπημενη μου μαθητρια Νελυ αποφασιζει να παντρευτει..κ οταν ο αγαπημενος της Περικλης γονατιζει κ της κανει προταση μπροστα μου...ε!! Πως να μην γινω κουμπαρα!!3 χρονια μαθητρια μου στην Σχολη 2 χρονια στην παρασταση η Πηνελοπη Δελτα συνανταει τον Μαγκα κ αλλα 3 στο Σμυρνη μου Αγαπημενη..όικογενεια δηλ! Τωρα κ επισημα!Με το καλο παιδια!!!@theologos @nelyalkadi @marriage @september @love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top