Ταξίδι στο Άμστερνταμ για Ψωμόπουλο και Ρία Αντωνίου-Κρίση ήταν και πέρασε

Το μοντέλο απέσυρε τη μήνυση για βιασμό

Ψωμόπουλος - Αντωνίου

Ως ένα κακό όνειρο φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να αντιμετωπίσουν τη σοβαρή κρίση που πέρασε η σχέση τους πριν από περίπου ένα μήνα ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Ρία Αντωνίου. 

Το ζευγάρι, που λίγο έλειψε να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσει τις διαφορές του, μετά την καταγγελία της εντυπωσιακής ξανθιάς καλλονής ότι ο επιχειρηματίας τη βίασε, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το όποια προβλήματα και να είναι και πάλι μαζί. Και όχι μόνο αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά δείχνουν να έχουν αφήσει για πάντα πίσω τους ό, τι για λίγο τους χώρισε και μάλιστα με τον πλέον… εκκωφαντικό τρόπο!

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα την πέρασαν μαζί στο Άμστερνταμ, με τον γνωστό επιχειρηματία να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Ο Χρ. Ψωμόπουλος συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη ολλανδική πρωτεύουσα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, λοιπόν, αποφάσισε να συνδυάσει αυτό το επαγγελματικό ταξίδι με διασκέδαση, έχοντας στο πλευρό του και την αγαπημένη του Ρία, η οποία τον ακολούθησε με πολύ χαρά.

Παρά τον φόρτο εργασίας του, ο επιχειρηματίας έβρισκε τον κατάλληλο χρόνο να αφιερώνει στη Ρία. Μαζί περιηγήθηκαν σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία του Άμστερνταμ. 

Σχέση πάθους

Όσον αφορά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν από περίπου ένα μήνα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Ρ. Αντωνίουεις βάρος του επιχειρηματία κατηγορώντας τον ότι την είχε χτυπήσει και βιάσει, το μοντέλο απέσυρε τη μήνυση. Οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονται υποστηρίζουν πως ό,τι συνέβη ήταν μια απόδειξη ότι βιώνουν μια έντονη σχέση πάθους και έρωτα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top