Ιωάννα Μπέλλα: Νέο ειδύλλιο για την Σταρ Ελλάς;

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί σε στέκια των Νοτίων Προαστίων

Ιωάννα Μπέλλα

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως η Ιωάννα Μπέλλα έχει αποκτήσει έναν νέο φίλο! Πρόκειται για έναν γοητευτικό νεαρό, που ζει στη Βάρκιζα και λατρεύει τα πολυτελή αυτοκίνητα και τη γυμναστική… όπως φαίνεται στο καλογυμνασμένο κορμί του! Ο λόγος για τον Γιώργο Σαλταπίδα, τον κολλητό φίλο του Δημήτρη Μηλιώνη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η Σταρ Ελλάς 2018, η οποία πριν λίγο καιρό ήταν πρώτο θέμα συζήτησης σε τηλεοπτικές εκπομπές και sites επειδή εθεάθη σε νυχτοπερπατήματα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, του συντρόφου της Δήμητρας Αλεξανδράκη, περνά τελευταία πολύ χρόνο με τον Γιώργο Σαλταπίδα σε στέκια των νοτίων προαστίων.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι δυο τους κάνουν απλώς παρέα ή αν τους συνδέει κάτι πιο προσωπικό. Όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, μπορεί να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τους έχουν δει πολλές φορές μαζί στη Γλυφάδα και σε γύρω περιοχές, δεν έχουν υπάρξει, μέχρι στιγμής, διαχυτικοί δημοσίως, ούτε έχουν δώσει κάποια άλλη αφορμή προκειμένου να σχολιαστούν.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Γιώργος Σαλταπίδας είναι και φίλος του Δημήτρη Μηλιώνη και κάνει στενή παρέα με την Ιωάννα Μπέλλα είναι μάλλον θέμα χρόνου να συμβεί και η… μοιραία συνάντηση ανάμεσα στη Δήμητρα και την Ιωάννα!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top