«Με χτύπησε στο κεφάλι»: Τι κατέθεσε η Ρία Αντωνίου για τον επιχειρηματία

Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας

Η Ρία Αντωνίου έδωσε κατάθεση, σύμφωνα με την οποία, υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία από τον Αύγουστο του 2018. 

Τι κατέθεσε το μοντέλο Ρία Αντωνίου

Όλα ξεκίνησαν, υποστηρίζει, στις 12 Ιανουάριου όταν καυγάδισαν.

«Στις 12.01, και ενώ βρισκόμασταν σε ξενοδοχείο, έστειλα μήνυμα σε έναν φίλο μου για να τον συναντήσω. Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο μου συνομίλησα, επειδή δεν τον συμπαθεί, με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο»

Την επόμενη ημέρα, το μοντέλο δέχτηκε νέα επίθεση, σύμφωνα με τα λεγόμενά της 

«Στις 13.01 προσπάθησε εκ νέου να έχει ερωτική επαφή μαζί μου, ενώ είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη μέρα ότι θα σταματήσουμε κάθε ερωτική επαφή και θα είμαστε φίλοι. Εκείνος επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική πράξη με βία, χωρίς τη θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου».

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όσο καιρό είχαμε πιο στενές επαφές, είχε γίνει πάλι βίαιος, είχε αφαιρέσει ξανά στο παρελθόν από την κατοχή μου το διαβατήριό μου και τα κλειδιά της πατρικής μου οικίας εδώ στην Ελλάδα. Γενικά θέλει να μου ασκεί έλεγχο με ποιον μιλάω και γίνεται πολύ κτητικός περιορίζοντας τις κινήσεις μου».

Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το μοντέλο έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και τα χεριά, ενώ από την εξέταση dna θα διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top