Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος κάνει δημόσια εξομολόγηση στη Μπακοδήμου

Η ανάρτησή του στο instagram

Ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια και μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο γάμο τους πλέον διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. 

Πρόσφατα, μάλιστα, ο κριτής του My Style Rocks έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδεψε με τα πιο τρυφερά λόγια για την πρώην σύζυγό του και τους γιους τους.

“Η ζωή δεν είναι ίνσταγκραμ. Κάνεις λάθη μετανιώνεις, ζητάς συγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μη φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ζωή δεν είναι ίνσταγκραμ. Κάνεις λάθη μετανιώνεις, ζητάς συγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μη φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους. #ταχειαυταηζωη @okmagazinegr @mariabacodimou @nikitasargyropoulos_ @arisargy @olympiakrasagaki @poulopoulaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top