Full in love πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»

Ζει τον απόλυτο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Μια κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στάθηκε αφορμή  για να αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και λίγους μήνες.

Ο λόγος για την Ελένη Βαϊτσου και τον Στέλιο Νιάκαρη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Διπλή ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή  από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Μελίνα στη σειρά «Μπρούσκο» και το μοντέλο που έχει καταγράψει  στο προσωπικό του κοντέρ εκατοντάδες χιλιόμετρα σε διεθνείς πασαρέλες, ήρθαν κοντά όταν κλήθηκαν από τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο να παίξουν στη σειρά «Ελεύθερη σχέση», σύμφωνα με την Reallife.

Οι ατελείωτες ώρες στα γυρίσματα αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντα τους, τους έφεραν ακόμα πιο κοντά και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν πως ταιριάζουν πολύ. Ελεύθερη εκείνη εδώ και καιρό, εργένης κι εκείνος μετά το τέλος της σχέσης του με την φοιτήτρια του Οικοινομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Φραγκογιάννη, με την οποία ήταν ζευγάρι περίπου δυο χρόνια αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον.

Πλέον είναι αχώριστοι και δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top