Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος

Ένα αληθινό έλατο 17 μέτρων από το Καρπενήσι στολίζει την καρδιά της Αθήνας

Δείτε το βίντεο σπό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Αθήνας! Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η πλατεία Συντάγματος γέμισε από κόσμο.  Μικροί και μεγάλοι πήγαν για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τη λαμπερή γιορτή.

Ένα αληθινό έλατο 17 μέτρων από το Καρπενήσι στολίζει την καρδιά της πρωτεύουσας

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το σύνθημα κι άναψαν τα λαμπάκια στο εντυπωσιακό φυσικό δέντρο 17 μέτρων που ήρθε από το Καρπενήσι και στήθηκε στην καρδιά της πρωτεύουσας. 

Δέντρο όμως χωρίς μουσική και χορό δε γίνεται. Τη γιορτή «έντυσαν» με τη φωνή τους και τα τραγούδια τους η Έλενα Παπαρίζου και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσίασε την εκδήλωση. 

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η Ζέτα Μακρυπούλια

Highlight της βραδιάς η τρισδιάστατη απεικόνιση της Βουλής με μοναδικά χρώματα, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας! Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό projection mapping, γεμάτο χρώματα, παλμό και συναισθήματα, με φόντο το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων.

Μπακογιάννης: «Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας»


«Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους  και τις στιγμές τους» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top