Χριστουγεννιάτικο DIY: Φτιάξτε μόνοι σας εύκολα και φτηνά γούρια

Μοναδικά χειροποίητα δώρα από 2 έως 10 ευρώ

Δείτε στο video βήμα βήμα πώς η Έμυ Καρρά φτιάχνει στο μαγαζί της «Αγιορείτικα» στη Γλυφάδα, τα χριστουγεννιάτικα γούρια 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το αιώνιο δίλημμα επιστρέφει: «Τι δώρα να κάνω στις γιορτές;».

Επιλογές κορδονιών για τα χριστουγεννιάτικα γούρια

Αν δε σκοπεύετε να χαλάσετε πολλά χρήματα και παράλληλα θέλετε το δώρο σας να είναι μοναδικό και χειροποίητο, τότε… κάντε το μόνοι σας. Δε θέλει κόπο.

Μεταλλικά και ξύλινα γούρια για να διαλέξετε τι σας ταιριάζει

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και πάνω απ΄όλα… οικονομική. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα γούρι είτε σε μέταλλο είτε σε ξύλο, ένα χοντρό κορδόνι, μία κορδέλα και δαντέλα σε περίπτωση που θέλετε να του δώσετε μία πιο vintage νότα.

Κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι σας και θεωρείτε ότι ταιριάζουν με το όλο concept. 

Οι επιλογές είναι πολλές και για όλα τα βαλάντια. Ένα απλό ξύλινο γούρι κοστίζει από 2-4 ευρώ και μπορείτε να το στολίσετε όπως θέλετε. Είτε μίνιμαλ, είτε υπερπαραγωγή, το DIY γούρι σας σίγουρα θα κλέψει την παράσταση.

Γούρι καραβάκι 

Αν πάλι θέλετε να είναι ακόμα πιο ποιοτικό, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα μεταλλικό γούρι, που κοστίζει έως 10 ευρώ και μπορείτε επίσης να το διακοσμήσετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top