Νίκαια: Πήγε να γεννήσει με πλαστή ταυτότητα για να πουλήσει το μωρό της

Η 19χρονη έχει φέρει στον κόσμο ακόμα τέσσερα παιδιά

Δείτε στο video το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όταν μία 19χρονη κοπέλα πήγε να γεννήσει με ψεύτικη ταυτότητα.

Η νεαρή γυναίκα έφτασε στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου στις 5 Σεπτέμβρη και την επόμενη μέρα έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2 κιλών και 600 γραμμαρίων

Όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν πως επρόκειτο για πλαστοπροσωπία κάλεσαν τις Αρχές. Η νεαρή γυναίκα ομολόγησε από την πρώτη στιγμή, πως το αγοράκι της προοριζόταν για υιοθεσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μητέρα ισχυρίστηκε πως η ταυτότητα που προσκόμισε ανήκει στη γυναίκα, η οποία θα αγόραζε το βρέφος. Αυτό σημαίνει πως αν στο νοσοκομείο δεν ανακάλυπταν πως επρόκειτο για πλαστοπροσωπία, το παιδί θα περνούσε με τη σφραγίδα του νόμου στην οικογενειακή μερίδα της θετής, αγοράστριας μητέρας του.

Φόβοι για οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Οι Αρχές ερευνούν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για κάποιο οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών. 

Το περίεργο είναι ότι η 19χρονη γυναίκα από το 2015 έως και σήμερα έχει φέρει στον κόσμο τέσσερα παιδιά. Ένα παιδί κάθε χρόνο δηλαδή, αν και είναι ανύπαντρη μητέρα.

Επίσης, αναζητούν εδώ και δέκα μέρες την κάτοχο της ταυτότητας, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν. Η διεύθυνση που αναφέρει στην ταυτότητά της είναι ανύπαρκτη και απλά πρόκειται για ένα… χωράφι. 

Το νεογέννητο με εισαγγελική απόφαση παραμένει στο νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ για τη μητέρα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top