Έγκλημα Μυτιλήνη: «Τη ζήλευε» λέει ο πατέρας της 24χρονης στο STAR

Είχε πει ότι την απειλούσε ότι θα της πάρει το παιδί, λέει η εργοδότρια της

Συγκλονίζει το έγκλημα πάθους στη Μυτιλήνη, με φερόμενο δράστη έναν 25χρονο και θύμα την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Το παιδί τους δε, κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, όταν την πυροβόλησε. Εκείνη την ώρα η νεαρή μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλο της, ο οποίος φέρεται να άκουσε τα πάντα και αμέσως ενημέρωσε το πατέρα της άτυχης κοπέλας. 

Πατέρας 24χρονης στο STAR: «(Ο φίλος της) μου είπε ότι κάτι συμβαίνει»

Ο 25χρονος πήρε την μικρούλα και την πήγε στο πατρικό του στο χωριό Λουτρά. Εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσε την όμορφη Ερατώ. Ο λόγος; 

Λέσβος: Φίλος της 24χρονης άκουσε τον σύζυγό της να την σκοτώνει

Μυτιλήνη: Αυτοί είναι ο δράστης και το θύμα του φονικού στη Λέσβο

Τη ζήλευε- Τσακώνονταν συνέχεια

«Από ζήλεια, τίποτα άλλο. Τσακωνόντουσαν συνέχεια μάθαμε» λέει ο πατέρας της στο STAR. Μέσω εισαγγελέα η οικογένεια της κοπέλας θα πάρει το κοριτσάκι.

Το νεαρό ζευγάρι είχε χωρίσει τον τελευταίο μήνα. Η 24χρονη θέλησε να κάνει μια νέα αρχή, γι’ αυτό μετακόμισε πρόσφατα σε διαμέρισμα στη Μυτιλήνη μαζί με την κόρη της. Εργαζόταν σε παιδικό σταθμό ως βρεφονηπιοκόμος, έχοντας συνεχώς μαζί της το παιδί της.  Όσοι γνώριζαν το ζευγάρι λένε ότι ο 25χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός ότι η Ερατώ τον χώρισε. 

Εργοδότρια 24χρονης: Μου είχε πει ότι την απειλούσε ότι θα της πάρει το παιδί

«Δύο φορές μου είχε πει ότι την απειλούσε ότι θα της πάρει το παιδί. Του είχε πει, δεν το δεχόταν στην αρχή, να χωρίσουν αλλά μετά είχαν φιλικές σχέσεις. Η Ερατώ ήταν ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι με πολλά όνειρα».

Δ.Σούρας: «Τα χωρισμένα ζευγάρια πρέπει να διατηρούν απομακρυσμένες σχέσεις»

«Τα εν διαστάσει και χωρισμένα ζευγάρια που είναι όλο και περισσότερα, πρέπει όσο το δυνατόν να διατηρούν χαλαρές, απομακρυσμένες και σχέσεις χωρίς εντάσεις. Αυτό βοηθάει πολύ στο να μην πυροδοτείται στην προσωπικότητα ή στην ψυχή του κάθε ανθρώπου, κάτι κακό»

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο

Ο κατηγορούμενος πήγε το μεσημέρι στον εισαγγελέα, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή, το Σάββατο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top