«Είχε αίμα μέχρι τη ρεζέρβα»: Η ιδιοκτήτρια του κλεμμένου τζιπ στο STAR

Οι δολοφόνοι του Σταματιάδη μπήκαν στο σπίτι της, όσο εκείνη ήταν μέσα

Τρομοκρατημένοι είναι όσοι είχαν πέσει θύματα της σπείρας των σκληρών κακοποιών, τώρα που αποκαλύπτεται η δράση τους. H ιδιοκτήτρια του τζιπ στο οποίο η συμμορία φόρτωσε το αγριογούρουνο μίλησε αποκλειστικά στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR. Το αυτοκίνητό της το είχαν κλέψει από το σπίτι της στο οποίο μπήκαν, ενώ ήταν και η ίδια μέσα.

«Με έπιασε φόβος. Από εκείνη την ημέρα και μετά έχουμε βάλει σε όλα τα παράθυρα κάγκελα, τα έχουμε ασφαλίσει όλα. Φοβάμαι γιατί ήταν τόσο σκληροί»

Η γυναίκα αυτή φοβάται να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της και μιλάει στον Βαγγέλη Γκούμα πίσω από τα κάγκελα. Την ημέρα που μπήκαν οι ληστές στο σπίτι, μέσα βρισκόταν η ίδια, ο σύζυγός της και η κόρη της.

«Τρέμω για την κόρη μου που ήταν κι αυτή στο σπίτι και μετά ακούσαμε και τόσα πολλά, ότι είχαν χτυπήσει, χτυπούσαν ανθρώπους, τους κακοποιούσαν».

Πήραν τη σκάλα, την έβαλαν σε αυτό το μπαλκόνι και παραβίασαν το παράθυρο. Οι ληστές όταν έφτασαν στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού και ήρθαν σ αυτό το σημείο είδαν ότι υπήρχε ένα φωτοκύτταρο. Πήραν ένα πατάκι, σκέπασαν το φωτοκύτταρο, έτσι ώστε να μην ανάψει το φως και γίνουν αντιληπτοί. 

Η γυναίκα και η κόρη της βρίσκονταν στον πάνω όροφο. Ο σύζυγος κοιμόταν στον κάτω. Οι διαρρήκτες έκλεψαν χρήματα, τσάντες, μπουφάν ακόμα και ένα πάπλωμα. Πήραν μπανάνες από την κουζίνα και τις έφαγαν φεύγοντας.

«Φοβήθηκα περισσότερο τώρα παρά την ημέρα που είχαν μπει στο σπίτι, γιατί τότε υπολόγιζα ότι δεν είναι τόσο σκληροί για να μη έρθουν, γιατί μας είδαν, δεν μπορεί, κατέβηκαν κάτω, ο σύζυγος κοιμόταν, τον είδαν ότι κοιμόταν, εμάς άκουγαν την τηλεόραση, έβλεπαν την κόρη μου, μπαινόβγαινε στο δωμάτιο. Θα μπορούσαν να μας είχαν σκοτώσει ή να μας είχαν κακοποιήσει γενικώς».

"ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΖΙΠ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ"

Οι διαρρήκτες έφυγαν με το αυτοκίνητο της οικογένειας. Ένα τζιπ που αργότερα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξάρθρωση της σπείρας. Είναι το ίδιο τζιπ στο οποίο φόρτωσαν το αγριογούρουνο που σκότωσαν με το ίδιο όπλο που είχαν δολοφονήσει τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη. Οι αστυνομικοί, αφού το εξέτασαν εξωνυχιστικά, το παρέδωσαν στην ιδιοκτήτρια.

«Μύριζε τόσο πολύ, μου είπαν ότι είχε αίμα, το αίμα είχε κυλήσει και είχε μπει μέχρι και τη ρεζέρβα. Τους ρώτησα από τι είναι το αίμα. Δε μου το είπαν τα παιδιά από την ασφάλεια, δεν μου είπαν τίποτα, μου είπε "θα μάθετε σύντομα". Και τελικά έμαθα από τα δελτία ειδήσεων ότι ήταν από αγριογούρουνο».

Από τις 44 ληστείες και τις διαρρήξεις που καταλογίζουν στη σπείρα οι αστυνομικοί, οι 22 έγιναν βράδια που γίνονταν πανηγύρια, ώστε να λείπουν οι ιδιοκτήτες. Σε 4 περιπτώσεις όμως τα θύματα ήταν μέσα.      

Και στην περίπτωση του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη η κατάληξη ήταν τραγική.

«Εγώ λυπάμαι πάρα πολύ, σκέφτομαι κι αυτούς τους ανθρώπους, τι να πω, δεν υπάρχουν λόγια παιδιά να τους παρηγορήσεις αυτούς τους ανθρώπους τώρα. Να μπαίνουν και να τους σκοτώνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι» καταλήγει η ιδιοκτήτρια του τζιπ.

Οι κατηγορούμενοι απολογούνται σήμερα στον ανακριτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top