Έγκλημα στη Ρόδο: Κύκλωμα εκβιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της Ελένης

Τι λένε μάρτυρες για τον 20χρονο Ροδίτη

Έκκληση να εξαρθρωθεί το «κύκλωμα» ή τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που πηγαίνουν στη Ρόδο για να σπουδάσουν, κάνει ο πατέρας της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Στο μεταξύ, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν χθες από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, στο Μεταγωγών Πειραιώς, οι δύο κατηγορούμενοι.

Να αποκαλυφθούν τα κυκλώματα
Ξέσπασε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας. Ζητάει εδώ και τώρα να αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω από κυκλώματα που εκμεταλλεύονται αθώα κορίτσια στο νησί της Ρόδου!

Όπως είπε στη «Ροδιακή» ο Γιάννης Τοπαλούδης: «Κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτό το «κύκλωμα» ή αυτά τα «κυκλώματα» να εξαρθρωθούν! Έτσι θα ησυχάσει και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί». 

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό το “απόστημα”, αυτό το “κύκλωμα” που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς τους».

Φίλες της άτυχης φοιτήτριας υποστηρίζουν ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού παλαιότερα και μάλιστα η 21χρονη είχε βιντεοσκοπηθεί. Yποστηρίζουν ότι κάτι την απασχολούσε τον τελευταίο καιρό: «Από τον Οκτώβριο άλλαξε. Έλεγε ότι θα γίνει μια άλλη «Ελένη» και ότι τα περιμένει όλα από όλους! Ήταν πολύ παραπονιάρα» είπαν. «Είχε προβλήματα το τελευταίο καιρό οικονομικής φύσης και ψυχολογικά. Πολλές φορές έλεγε ότι δεν της αρέσει η ζωή της και η διαμονή της στη Ρόδο» δήλωσε άλλη φίλη της.

Στο μεταγωγών Πειραιώς κάτω υπό άκρα μυστικότητα οι δύο κατηγορούμενοι
Οι άνθρωποι που κατηγορούνται για τον αποτρόπαιο θάνατο της, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας, πέρασαν τη νύχτα στο Μεταγωγών Πειραιώς. Έφυγαν κάτω από άκρα μυστικότητα από το νησί και με τα μέτρα ασφαλείας να θυμίζουν αστυνομική ταινία, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια. 

Πώς πέρασαν τη νύχτα
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Ροδίτης είναι μόνος του σε κελί του Μεταγωγών και η συμπεριφορά του είναι προκλητική, χωρίς προφανώς να έχει αντιληφθεί την βαρύτητα των κατηγοριών. Ο Αλβανός φίλος του είναι ήρεμος και βρίσκεται σε κελί όπου συνήθως κρατούνται γυναίκες.

Δολοφονία 21χρονης: Σε ξεχωριστές φυλακές οι κατηγορούμενοι

Σε ξεχωριστές φυλακές Αλβανός και Έλληνας
Αύριο, το αργότερο Τρίτη θα πάρουν το δρόμο για τις φυλακές. Ο Αλβανός θα οδηγηθεί στις φυλακές του Αυλώνα, ενώ ο Ροδίτης στα Γρεβενά. Οι δυο φίλοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού της 21χρονης Ελένης. Της κοπέλας που έμελλε να χάσει τη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο. Χτυπημένη βαριά, να πνιγεί στα παγωμένα νερά της Ρόδου. 

«Τσαμπουκάς» ο 20χρονος Ροδίτης
Νέες μαρτυρίες από το νησί της Ρόδου χαρακτηρίζουν τον 20χρονο Ροδίτη ως ιδιαίτερα οξύθυμο, που συνεχώς έμπλεκε σε καυγάδες. Οι περισσότεροι στο νησί έχουν να διηγηθούν και ένα βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον νεαρό άνδρα. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top