Αποκλειστικό STAR- Ρόδος: Τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι;

Και οι δυο δίνουν διαφορετικό κίνητρο για το χτύπημα με το σίδερο

Πρώτη δημοσίευση 7/12/2018 20:24

Προφυλακίστηκαν οι δυο νεαροί που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ως την τελευταία στιγμή, οι κατηγορούμενοι «έριχναν» τη δολοφονία ο ένας στον άλλον. 

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, το σημαντικό είναι ότι και ο Αλβανός, που ήταν ο μοναδικός που είχε ομολογήσει, αλλάζει τώρα τα όσα είχε πει. Και οι δυο δίνουν διαφορετικό κίνητρο που οδήγησε στο να πάρει κάποιος το σίδερο και να τη χτυπήσει.

Ρόδος: Προφυλακίστηκαν ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός

Τι ισχυρίζεται ο Έλληνας κατηγορούμενος

«Ο Α. (σ.σ 19χρονος Αλβανός)  τη χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι γιατί εκνευρίστηκε όταν η Ελένη είπε ότι εγώ ήμουν καλύτερος από αυτόν ερωτικά. Πανικοβλήθηκα. Αυτό που είδα ήταν απάνθρωπο. Είδα μια πρωτοφανή συμπεριφορά. Έναν άλλο άνθρωπο. Στη συνέχεια απείλησε και εμένα ότι θα μου κάνει κακό. Επειδή είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, φοβήθηκα». 

Ο Αλβανός από την πλευρά του υποστηρίζει:

«Ο Μ. (σ.σ. ο 21χρονος Ροδίτης) τη χτύπησε δυνατά γιατί αρνήθηκε να βρεθεί μαζί του ερωτικά. Φοβήθηκα. Με απείλησε ότι αν μιλήσω θα πάθω τα ίδια. Ήμουν παρών όταν την πέταξε από τα βράχια».

Τα ίδια ισχυρίστηκαν και στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους. 

Την έριξαν στη θάλασσα, καθάρισαν το σπίτι και πήγαν ξανά στην παραλία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, ο Ροδίτης αρνιόταν από την αρχή την εμπλοκή του. Έλεγε μάλιστα ότι δεν ήταν καν παρών. Όταν όμως του αποκάλυψαν οι λιμενικοί ότι έχουν βίντεο στα χέρια τους στο οποίο καταγράφεται να πηγαίνει προς τα βράχια με το αυτοκίνητο μαζί με τον Αλβανό, παραδέχτηκε ότι ήταν παρών στη σκηνή του εγκλήματος. 

Απαθής ο Αλβανός στους λιμενικούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λιμενικοί άκουγαν σοκαρισμένοι τον Αλβανό κατηγορούμενο να εξιστορεί τα όσα έγιναν σα μην συμβαίνει τίποτα, κατά την πρώτη του κατάθεση. 'Ήταν απαθής, σα να μην είχε καταλάβει τι είχε κάνει, είπαν.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top