Ο αλβανικός «Εθνικός Στρατός» απειλεί την Ελλάδα

Ζητά εκδίωξη του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου και προειδοποιεί για αιματοχυσία

Ένοπλη απειλή κατά της Ελλάδας εξαπολύουν ακραίοι Αλβανοί μέσω ενός βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου κι έχει ανάψει φωτιές στα Βαλκάνια. Ειδικοί εξηγούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι πρόκειται για μια σοβαρή πρόκληση. 

«Η Εθνική Ένωση της Αλβανίας είναι μια ιστορική απαίτηση και μέρος του δικαιώματος του λαού», λένε οι εξτρενμιστές Αλβανοί.

Ο αυτοαποκαλούμενος Αλβανικός Εθνικός στρατός μετά από χρόνια σιωπής εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες. Κρατούν καλάσνικοφ, φορούν μαύρες κουκούλες και είναι ποτισμένοι με μίσος. Ζητούν εκδίκηση και έχουν βάλει στο στόχαστρο και την Ελλάδα 

«Πρέπει να πιέσουμε πολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα να αποσύρει τον στρατιωτικό νόμο με την Αλβανία. Να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των Αλβανών σε Πρέσεβο, Μακεδονία και Ελλάδα», υποστηρίζουν.

Γραφικοί και εμμονικοί. Βλέπουν παντού δικαιώματα, χαμένες πατρίδες και προδότες. Ανάμεσα σε αυτούς βάζουν και  τον Αρχιεπίσκοπο της Αλβανίας, Αναστάσιο: «Πρέπει να εκδιώξουμε άμεσα τον Έλληνα επικεφαλής της Αλβανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Να κηρυχθεί πρόσωπο non grata».

«Είναι σοβαρό. Ειδικά όταν κρύβονται πίσω από κουκούλες και καλάσνικοφ. Δεν ξέρουμε αν είναι μια δική τους κίνηση ή άμεσα είναι "φίλοι" των Τούρκων», λέει στο Star ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων.

Από τη 2λεπτη προπαγάνδα δε θα μπορούσε να λείπει το μεγάλο τους απωθημένο. Η υποτιθέμενη "Μεγάλη Αλβανία". Αυτή τη φορά απειλούν πως βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά και απειλούν  τη Σερβία  πως αν τολμήσει να πειράξει το Κόσοβο, θα χυθεί αίμα.

«Πρέπει να σταματήσουμε άμεσα τις συνομιλίες για εμπόριο με εδάφη της Βόρειας Μιτρόβιτσα και την Κοιλάδα του Πρέσεβο. Βγάλτε τα χέρια σας από την πώληση των εδαφών μας», διαλαλούν.

To μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι απόψεις εκφράζουν μόνο ακραία στοιχεία της γειτονικής χώρας.

Στρατιωτικοί αναλυτές φοβούνται ότι ο Αλβανικός εθνικός Στρατός θα ξυπνήσει κάποιον βραχίονα του UCK.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top