Δένδιας: Το συγκινητικό video με μαθητές που διδάσκονται ελληνικά στη Γκάνα

Παιδιά στη Γκάνα τραγουδούν και χορεύουν με ελληνικούς σκοπούς    

Ένα συγκινητικό video ανάρτησε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με μαθητές του ελληνικού σχολείου του Αγίου Νικολάου στη Γκάνα της Αφρικής, οι οποίοι τραγουδούν ελληνικά τραγούδια και χορεύουν ελληνικούς χορούς, εκτός από σκοπούς της πατρίδας τους. Συγκινητική επίσης η στιγμή που παιανίζει ο ελληνικός εθνικός ύμνος.   

Τουρκία: Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ακάρ και σκληρή απάντηση Δένδια 

«Μαθητές στην Γκάνα διδάσκονται την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό  πολιτισμό», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter, την οποία συνοδεύει και με ένα βίντεο με τα εγκαίνια νέων τάξεων στο σχολείο του St. Nicholas.

Νέα επίσκεψη Δένδια στην Αφρική: Θα μεταβεί σε Γκάνα και Γκαμπόν 

«Τα εγκαίνια τριών νέων τάξεων στο St. Nicholas School, το οποίο είχα επισκεφθεί τον Νοέμβριο, είναι λόγος ιδιαίτερης χαράς, συγκίνησης, αλλά και υπερηφάνειας. Η Ελλάδα στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί», προσθέτει.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δένδιας έδωσε μεγάλη έμφαση το διάστημα που είναι Υπουργός Εξωτερικών στην ανάπτυξη των σχέσεων της Ελλάδας με την Αφρική, όπου ήδη ανέπτυσσε δραστηριότητα η Τουρκία, αξιοποιώντας την προ ετών απουσία της χώρας μας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top