Εστίαση: Έντονη κριτική στην Κυβέρνηση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές

Κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που θα παραμείνουν κλειστές, ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Οι επαγγελματίες ήδη εξέφρασαν την απογοήτευσή τους ακόμη και για τα τελευταία μέτρα που ακούστηκαν. Δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος του προβλήματος που έχει προκαλέσει η κυβερνητική αδράνεια. Γι’ αυτό η χώρα μας κατέγραψε την τρίτη μεγαλύτερη ύφεση το 2020 στην Ευρωζώνη» ανέφερε ο εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Μητσοτάκης: Εκτιμώ ότι θα ανοίξει μετά το Πάσχα η εστίαση

Και ο Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης ανέφερε:

«Η Κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις χρησιμοποιώντας μπαλώματα για να καλύψει όσα δημιούργησε το αλαλούμ των αποφάσεών της» τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ».

Το ΚΚΕ επεσήμανε πως: «Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να αποτελέσουν συγχωροχάρτι για την κυβέρνηση που εδώ και μήνες αντί να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει αποθεώσει τα μέτρα ατομικής ευθύνης και περιορισμού της λειτουργίας των μικρομάγαζων» 

Η Ελληνική Λύση από την άλλη απαιτεί να αποζημιωθούν τώρα οι επαγγελματίες και εργαζόμενοι που υποχρεώθηκαν σε απαγόρευση επιχειρηματικής δραστηριότητας με μη επιστρεπτέα ποσά βάσει των αντίστοιχων τζίρων των περασμένων ετών,  ανέφερε σε ανακοίνωσή της. 

«Προφανώς τις ζημιές του κυβερνητικού μπάχαλου πρέπει να τις επωμιστεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι οι έμποροι. Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο ότι τα ποσά της ενίσχυσης που ανακοινώθηκαν είναι αρκετά» υποστήριξε το «Μέρα25» 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top