Επικοινωνία Μητσοτάκη - Νετανιάχου για συνεργασία σχετικά με τον Covid-19

Επικοινωνία Μητσοτάκη και με τον διάδοχο της Μέρκελ στο CDU

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Υποδοχή Μητσοτάκη με ελληνικό πρωινό στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!   

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του  Γραφείου Τύπου του Έλληνα Πρωθυπουργού, οι δύο ηγέτες συζήτησαν σχετικά με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς και τη συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα αυτό. 

Να σημειωθεί ότι το Ισραήλ είναι μία από τις χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού των πολιτών του διεθνώς, καθώς με δαπάνη των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας αποφάσισε να πληρώσει μεγαλύτερο ποσό για τα εμβόλια και να εξασφαλίσει μεγαλύτερο αριθμό.

Εμβόλιο Pfizer: 92% αποτελεσματικό στο Ισραήλ    

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις, ενώ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον στενό συντονισμό των δύο χωρών.

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΙΑΔΟΧΟ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ CDU 

O Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε και με τον Αρμίν Λάσετ, τον «διάδοχο» της Άνγκελα Μέρκελ στους Γερμανούς Χριστιανοδημοκράτες,  ενώ έγραψε για την εοικοινωνία τους στο twitter: 

«Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον καλό μου φίλο Αρμίν Λάσετ, κατά τη διάρκεια της οποίας είχα την ευκαιρία να τον συγχαρώ για την εκλογή του ως νέου προέδρου του CDU. Ανυπομονώ για μια πολύ παραγωγική σχέση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top