Βαρβιτσιώτης: Μεγάλη η συμφωνία για την Ελλάδα στο Ταμείο Ανάκαμψης

Τι δήλωσε στο Star για τους τουρκικούς λεονταρισμούς για το Καστελόριζο 

Στη μεγάλη σημασία της συμφωνίας που επιτεύχθηκε τελικά στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για το Ταμείο Ανάκαμψης αναφέρθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου. 

Μαξίμου: Τι κερδίζει η Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης  

«Σπάσαμε και τα ρεκόρ στους αριθμούς , σπάσαμε και τα ταμπού, είναι μία μεγάλη ιστορία για την Ευρώπη τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης. Όπως πρόσθεσε στα χτήματα από ΕΣΠΑ και αγροτικές επιδοτήσεις θα προστεθούν 50 δις  ευρώ, ενώ ένας από τους κυριότερους στόχους είναι η ψηφιακή μεταρρύθμιση της οικονομίας. «Ένα μεγάλο κομμάτι θα πάει και σε αυτούς που επλήγησαν από την οικονομική κρίση» τόνισε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, αλλά και στον τομέα της δημιουργίας νέου πλούτου

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε και στους τουρκικούς λεονταρισμούς για το Καστελόριζο, επισημαίνοντας ότι «το ΥΠΕΞ όπως και το Υπουργείο Άμυνας δεν καταλήφθήκαμε  εξ απήνης, όπως και στο γραφείο του πρωθυπουργού». Όπως πρόσθεσε, πρέπει να υπάρξει εγρήγορση αλλά και ψυχραιμία, όπως ήταν και το σημερινό  μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης: Αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα για τις εξελίξεις με την Τουρκία   

   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top