Πήρε στ�� ΨΙΛΟ ο Πίτερ Σπίγκελ τον Τσίπρα! «Ποιος είσαι; Τι του έκανες»;

Απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter από τον Αμερικανό δημοσιογράφο

Πήρε στο ΨΙΛΟ ο Πίτερ Σπίγκελ τον Τσίπρα! «Ποιος είσαι; Τι του έκανες»;

​Με εύστοχο και άκρως ειρωνικό τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ σχολίασε τη μεταστροφή του ριζοσπάστη Αριστερού Τσίπρα, στον… «μεταρρυθμιστή» Ευρωπαϊστή που παίρνει αντιλαϊκά μέτρα, υποκύπτοντας στα κελεύσματα του Καπιταλισμού.

«Οι Έλληνες πλοιοκτήτες χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, διορατικότητα και καινοτομία στις επενδύσεις και στον τρόπο λήψης αποφάσεων», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκειατης ομιλίας του στα Ποσειδώνια τη Δευτέρα το βράδυ και η φράση αυτή τάραξε τον Πίτερ Σπίγκελ, σαν να τον τσίμπησε μύγα Τσε Τσε.

Διότι τα διάβασε αυτά ο γνωστός δημοσιογράφος στο Twitter και ταράχτηκε. Έπαθε ένα σοκ, του ήρθε μια ανησυχία. Μην έπαθε κρίση ταυτότητας ο Έλληνας πρωθυπουργός; Μην έπεσε θύμα εξωγήινων; Πώς έγινε αυτή η μεταστροφή; Πού εξαφανίστηκαν οι κορώνες κατά του κεφαλαίου; Αυτά ή ανάλογα ερωτήματα φαίνεται ότι απασχόλησαν χθες το βράδυ τον Πίτερ Σπίγκελ, ο οποίος έσπευσε να γράψει στο Twitter το καυστικό του σχόλιο.

«Ποιος χειρίζεται αυτόν τον λογαριασμό στο Twitter και τι έκανες στον Αλέξη Τσίπρα»;, αναρωτήθηκε, αλλά απάντηση δεν πήρε!

spiegel.6.6.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top