Στουρνάρας: Δε θα κλείσουν σήμερα όλα τα θέματα - Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τρόικα

Στο Μαξίμου ο ΥΠΟΙΚ ενόψει της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους τροϊκανούς

Στουρνάρας: Δε θα κλείσουν σήμερα όλα τα θέματα - Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τρόικα

Συσκέψεις επί συσκέψεων έχει σήμερα το επιτελείο της κυβέρνησης ενόψει της κρίσιμης συνάντησης του πρωθυπουργού με την τρόικα η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών, με τον Γιάννη Στουρνάρα αμέσως μετά να φεύγει «σφαίρα» για το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι «η συζήτηση συνεχίζεται» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα κλείσουν όλα τα ανοικτά ζητήματα: «Ίσως κάποια ��έματα να κλείσουν σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς, από την πλευρά του, είναι αποφασισμένος σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές να ξεκαθαρίσει στην τρόικα πως η κυβέρνηση δεν δύνανται να υποχωρήσει από τις κόκκινες γραμμές της. Όπως τονίζουν συνεργάτες του πρωθυπουργού, εάν η τρόικα δείξει αδιάλλακτη στάση ο κ. Σαμαράς θα μεταφέρει το θέμα των διαπραγματεύσεων στη Σύνοδο Κορυφής τονίζοντας σε κάθε τόνο πως ελλοχεύονται σοβαροί κίνδυνοι για την κυβερνητική σταθερότητα και την συνοχή της κοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top