Αλ. Παπαρήγα: Ο λαός ΠΡΕΠΕΙ να τραβήξει προς τη ρήξη και την ανατροπή

«Ναζιστικό τάγμα εφόδου η Χρυσή Αυγή» είπε η ΓΓ του ΚΚΕ

Αλ. Παπαρήγα: Ο λαός ΠΡΕΠΕΙ να τραβήξει προς τη ρήξη και την ανατροπή

​Η κα Παπαρήγα από το χώρο της συγκέντρωσης στην Ομόνοια κάλεσε το λαό να πιστέψει στις δυνάμεις του και δυναμικά να αντιδράσει σε όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση.

«Οι εργαζόμενοι μια απόφαση πρέπει να πάρουν, να οργανώσουν αποφασιστικό αγώνα, μαχητικό με όρους ρήξης και ανατροπής ως τέλος, διαφορετικά θα βρεθούν κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο» είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέραμε και λίγο νωρίτερα στο star.gr.

Η Γ.Γ του ΚΚΕ έκανε επίσης δήλωση και για την επίθεση που δέχτηκε συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ στην περιοχή της Λαυρεωτικής από μέλη της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας «ναζιστικό τάγμα εφόδου» το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Η Χρυσή Αυγή είναι το ναζιστικό τάγμα εφόδου του συστήματος. Και με αυτή την έννοια προσφέρει υπηρεσίες και σε όλους εκείνους που θέλουν να διατηρηθεί αυτή η πολιτική, να προχωρήσει σε βάρος του λαού» είπε χαρακτηριστικά και κατήγγειλε την επίθεση .

«Επιτέλους αυτός που πρέπει να δώσει μάθημα στη Χρυσή Αυγή είναι ο λαός. Πρέπει να τους απομονώσει κοινωνικά, να μην μπορούν να βρεθούν ανάμεσα και δίπλα στους εργαζόμενους, χωρίς να δέχονται την πολιτική κατακραυγή τους και την πολιτική απομόνωσή τους» πρόσθεσε η κα Παπαρήγα.

Βίντεο ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top