ΥΠΕΚΑ: Δεν υπάρχει αύξηση στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της ΔΕΗ

Ποιοι απαλλάσσονται από τις χρεώσεις που ήδη ισχύουν;

ΥΠΕΚΑ: Δεν υπάρχει αύξηση στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της ΔΕΗ

Αναταραχή ξέσπασε για ακόμη μια φορά με τα τιμολόγια της ΔΕΗ!!! Παρά το γεγονός πως η επιχείρηση ηλεκτρισμού φερόταν να ζητά έμμεσες αυξήσεις στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), το ΥΠΕΚΑ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε πριν από λίγο ξεκαθαρίζει δεν υπάρχει καμιά έμμεση ή άμεση αύξηση στις συγκεκριμένες χρεώσεις.

Το υπουργείο μάλιστα μέσω σχετικής ανακοίνωσης διευκρινίζει πως ο πίνακας που δημοσιεύεται ως συνοδευτικό του σχεδίου νόμου «Διατήρηση ενός ελάχιστου επιπέδου αποθεμάτων αργού πετρελαίου ή/και προϊόντων πετρελαίου και άλλες διατάξεις», είναι ο πίνακας των χρεώσεων που ήδη ισχύουν από τις 9 Απριλίου 2012 με τη δημοσίευση του νόμου 4067/2012.

annas.jpg
Το ΥΠΕΚΑ, με την ειδική Διάταξη που περιέλαβε στο σχέδιο Νόμου που κατατίθεται στη Βουλή, απαλλάσσει - και μάλιστα αναδρομικά από τις 9 Απριλίου 2012 - τους Πολύτεκνους και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, από τις εν λόγω χρεώσεις ΥΚΩ, που ήδη ισχύουν.

Η μόνη διαφοροποίηση, καταλήγει το υπουργείο, είναι ως προς την απαλλαγή από τις ήδη υπάρχουσες και γνωστές χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας των συγκεκριμένων ομάδων που προαναφέρθηκαν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top