Σάλος στο TikTok: Γονείς σπάνε αυγά στο κεφάλι των παιδιών τους!

Το νέο challenge που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Μια νέα πρόκληση «διχάζει» τις τελευταίες ημέρες το TikTok, στην οποία συμμετέχουν γονείς, παιδιά και... σπασμένα αυγά. Πρόκειται για το «Egg Crack Challenge» που μαζεύει εκατομμύρια προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα, ωστόσο έχει προκαλέσει και κύμα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, είναι ένα είδους «φάρσας» που κάνουν γονείς στα μικρά παιδιά τους. Στην αρχή, οι γονείς προσκαλούν τα παιδιά να μαγειρέψουν μαζί και στη συνέχεια τα αιφνιδιάζουν σπάζοντας στο κεφάλι τους ένα αυγό. Κάποια παιδάκια γελούν, ωστόσο πολλά από αυτά ξεσπούν σε κλάματα. 

Το αμφιλεγόμενο trend συγκεντρώνει σχόλια οργής σε πολλές περιπτώσεις, ιδιαίτερα όταν τα παιδάκια θυμώνουν ή βάζουν τα κλάματα και οι γονείς γελούν. 

Επικριτές του συγκεκριμένου trend κάνουν λόγο για «εκμετάλλευση των παιδιών» για περισσότερα views και για «ανευθυνότητα» των γονιών. «Είναι εξευτελιστικό και επώδυνο», «Τώρα κακοποιούμε τα παιδιά μας για τα like; Θλιβερό», είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των επικριτών.

Από την άλλη μεριά, άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται απλώς για ένα «αστείο», προσθέτοντας ότι «ο κόσμος έχει γίνει πολύ υπερβολικός». 

@queen_kye18 Egg Cracking Prank 😂#fyp #funnyvideos #eggprank #prankvideo ♬ original sound - 👑 ℚ𝕦𝕖𝕖𝕟 👑
@abdulrhman.hq #eggprank #explor ♬ original sound - Abdulrahman
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top