Σοκ στην Αργεντινή: Εκατομμυριούχος influencer βρέθηκε τεμαχισμένος σε ρέμα

Η χλιδάτη ζωή του «Lechuga» και οι περίεργες αναρτήσεις του

Δολοφονήθηκε άγρια ο γνωστός influencer στην Αργεντινή

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν δύο παιδιά στην Αργεντινή, όταν αντίκρισαν τη διαμελισμένη σορό ενός εκατομμυριούχου influencer μέσα σε ένα ρέμα. 

Ο 41χρονος Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, το τελευταίο διάστημα, είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ με τις «περίεργες» αναρτήσεις του στα social media όπου έκανε λόγο για «μοχθηρούς ανθρώπους» που ανταπέδιδαν την καλοσύνη με μίσος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δολοφονία του Αλγκάμπα ήταν τόσο «προσεγμένη» που φαίνεται ότι έγινε από επαγγελματίες. Το σώμα του έφερε πολλαπλές πληγές από σφαίρες, ενώ το μόνο σημάδι που βοήθησε στην αναγνώριση της σορού ήταν ένα τατουάζ που έφερε στο χέρι του. 

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, φάνηκε ότι ο άνδρας είχε σκοτωθεί από τρεις πυροβολισμούς που δέχτηκε στο σώμα του. Οι Αρχές εξετάζουν στην υπόθεση χωρίς όμως να ξέρουν πότε ακριβώς έγινε ο φόνος ή ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί ύποπτος. 

Ο Αλγκάμπα ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Lechuga» («Μαρούλι») και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, όπου αναρτούσε συχνά φωτογραφίες από τη χλιδάτη ζωή του. 


«Είναι απίστευτο το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο μοχθηροί άνθρωποι στον κόσμο, που ενώ εσύ σκέφτεσαι πώς θα τους βοηθήσεις εκείνοι σκέφτονται πώς θα σε καταστρέψουν», είχε γράψει στον λογαριασμό του. 

Η ζωή του φαίνεται πως ήταν πολυτάραχη. Όπως είχε περιγράψει, ξεκίνησε να πουλάει σάντουιτς σε ηλικία 14 ετών και αργότερα έχτισε την περιουσία του επενδύοντας στα κρυπτονομίσματα και στις μετοχές. Στα 24 χρόνια του, ήταν ήδη ο ιδιοκτήτης μιας μεγάλης αποθήκης γεμάτης με πολυτελή αυτοκίνητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top