Η ιστορία της Angel: Εγκεφαλικά νεκρή μετά την απαγωγή από τον σύντροφό της

Τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ η ζωή της 19χρονης από τη Βρετανία

Βρετανία: Η στιγμή που ο 20χρονος απήγαγε την Angel- βίντεο κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 29/1/2022

Τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ θα γίνει η ιστορία της ζωής της 19χρονης Angel Lynn, η οποία έμεινε εγκεφαλικά νεκρή όταν έπεσε από το βαν, στο οποίο την έβαλε με τη βία το αγόρι της για να την απαγάγει, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Την απήγαγε ο φίλος της, έπεσε από το βαν κι έμεινε εγκεφαλικά νεκρή

Οι παραγωγοί των Wonderhood Studios είπαν ότι θέλουν να δώσουν «φωνή» στα θύματα που υπόκεινται σε καταναγκαστικό έλεγχο. 

Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει κείμενα, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες και τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ της Angel και του Chay Bowskill για να αποκαλύψει τη ζωή της πριν και μετά από τον φρικτό τραυματισμό της.

O κατηγορούμενος φίλος της Angel, Chay Bowskill/ Leicertershire police 

O κατηγορούμενος φίλος της Angel, Chay Bowskill/ Leicertershire police 

Η ταινία, που αναμένεται να προβληθεί αργότερα μέσα στην άνοιξη στο Channel 4, θα περιλαμβάνει μαρτυρίες των γονέων της της Angel, Nikki και Paddy, άλλων μελών της οικογένειάς της και των στενών φίλων της κοπέλας.

Η υπόθεση της Angel είχε συγκλονίσει τη Μ. Βρετανία, καθώς η 19χρονη κοπέλα με την αγγελική μορφή, υπέστη τόσο σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, που αδυνατεί να αυτοεξυπηρετηθεί και να επικοινωνήσει με το περιβάλλον. 

Το βίντεο που δείχνει την απόπειρα αρπαγής της και παρουσιάστηκε στη δίκη είναι επίσης συγκλονιστικό. Η 19χρονη τότε Angel Lynn βρισκόταν στο βαν του 20χρονου φίλου της Chay Bowskill, μαζί με τον επίσης 20χρονο φίλο τους Rocco Sansome. Το ζευγάρι καβγάδισε και η κοπέλα βγήκε από το βαν για να φύγει. Εκείνος την κυνήγησε και την έβαλε ξανά στο όχημα σηκωτή. Ενόσω το βαν ήταν εν κινήσει, η κοπέλα έπεσε από το αμάξι. Υπέστη κάταγμα στο κρανίο και σοβαρές κακώσεις. 

Οι δύο νεαροί αρνήθηκαν την απαγωγή, αλλά κρίθηκαν ένοχοι στη δίκη. Ο Bowskill κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης επτάμισι χρόνια και ο Sansome καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top