ΗΠΑ: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 4χρονης Αθηνάς

Φόβοι ότι το παιδί είναι νεκρό

Μυστήριο με την εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού στις ΗΠΑ. Τα ίχνη της 4χρονης Αθηνάς Μπράουνφιλντ χάθηκαν στις 8 Ιανουαρίου. Εννέα ημέρες μετά, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ψάχνει να βρει τα λείψανά της, αφού πιστεύεται ότι δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Η εξαφάνιση της 4χρονης Αθηνάς Μπράουνφιλντ  δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη, όταν ένας ταχυδρόμος εντόπισε την 5χρονη αδερφή της να περιπλανιέται μόνη της έξω από το σπίτι του ζευγαριού Άιβον και Αλίσια Άνταμς στην Οκλαχόμα.

 

Η έρευνα έχει μπει σε πλέον σε άλλη φάση. Τη Δευτέρα το Γραφείο Ερευνών της Πολιτείας της Οκλαχόμα ανακοίνωσε ότι οι πράκτορες του, μαζί με τους συνεργάτες του στην Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Οκλαχόμα (OHP), έψαξαν περιοχές της κομητείας Κάντο για τα λείψανα του μικρού παιδιού.

Εξαφάνιση 4χρονης Αθηνάς στην Οκλαχόμα

Η 4χρονη Αθηνά θεωρείται ότι είναι νεκρή, εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή της / Φωτογραφία Twitter

Οκλαχόμα: Ένα ζευγάρι έχει συλληφθεί για την εξαφάνιση της Αθηνάς

Σύμφωνα με τις αρχές, τα δύο κοριτσάκια ήταν υπό τη φροντίδα των Άνταμς για τουλάχιστον έναν χρόνο. Το ζευγάρι έχει συλληφθεί για την εξαφάνιση του παιδιού. 

Η 4χρονη και η αδερφή της έχουν συγγένεια με την Αλίσια Άνταμς, σύμφωνα με το OSBI, ενώ οι βιολογικοί γονείς των κοριτσιών συνεργάζονται με τις αρχές για την έρευνα.

Συναγερμός για την εξαφάνιση της 4χρονης Αθηνάς στην Οκλαχόμα

Η δήλωση εξαφάνισής της Αθηνάς έγινε όταν ένας ταχυδρόμος βρήκε την 5χρονη  αδελφή της να περιπλανιέται έξω από το σπίτι ενός ζευγαριού / Φωτογραφία Twitter

Ο 36χρονος Άιβον Άνταμς τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη στην Αριζόνα και αναμένει την έκδοσή του στην Οκλαχόμα. Αντιμετωπίζει κατηγορία για δολοφονία πρώτου βαθμού και και παραμέληση παιδιών. 

Η 31χρονη Αλίσια Άντας τέθηκε επίσης υπό κράτηση την Πέμπτη και αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για παραμέληση παιδιών και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Caddo.

Οι αρχές ζήτησαν τη Δευτέρα από τους πολίτες να μην ψάχνουν μόνοι τους για την 4χρονη, καθώς υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν πολύτιμα στοιχεία της έρευνας.

Η εξαφάνιση της μικρής Αθηνάς έχει σημάνει συναγερμό. Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό της συμμετέχουν η ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης της Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων της Οκλαχόμα και τοπικοί εθελοντές που διεξήγαγαν έρευνα σε ολόκληρη την πόλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top