Οι Ουκρανοί πολεμούν και η εκπρόσωπος Τύπου του στρατού χορεύει σε κλαμπ

Viral το βίντεο με την Ιβάνα Πλατόβσκα

Ουκρανία: Εκπρόσωπος Τύπου Στρατού Διασκεδάζει Σε Κλαμπ

Σάλος έχει προκληθεί με την εκπρόσωπο τύπου του ουκρανικού στρατού. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί, την ώρα που μαίνονται οι μάχες στη χώρα της.

Σάλος με την Ουκρανή εκπρόσωπο τύπου του ουκρανικού στρατού

Η εκπρόσωπος τύπου του ουκρανικού στρατού προκαλεί με τις πολυτελείς διακοπές της

εκπρόσωπος στρατού της Ουκρανίας

Η Ιβάνα Πλατόβσκα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την εκπρόσωπο τύπου του ουκρανικού στρατού Ιβάνα Πλατόβσκα να διασκεδάζει και να χορεύει με τις φίλες της σε κλαμπ.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Πλατόβσκα ανέβασε βίντεο από τις πολυτελείς διακοπές της στο Παρίσι. Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν, καθώς την ώρα που εκείνη διασκέδαζε, οι Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονταν στα πεδία της μάχης.

 

Ο Ζελένσκι ευχαρίστησε τους υπερασπιστές του Σολεντάρ

Στον αντίποδα, οι Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι να κάνει ιδιαίτερη μνεία σε εκείνους που μάχονται στην πόλη Σολεντάρ.

Τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου βιντεοσκοπημένου μηνύματός του, ο Ζελένσκι εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τον πολύτιμο χρόνο που έχουν κερδίσει.

«Ευχαριστώ τους στρατιώτες μας που προστατεύουν το Μπαχμούτ (...) και τους μαχητές στο Σολεντάρ που αντιστέκονται σε νέες, ακόμη πιο βίαιες επιθέσεις από τους εισβολείς», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ανώτεροι αξιωματούχοι της ουκρανικής κυβέρνησης είχαν προειδοποιήσει πρόσφατα ότι η Μόσχα σχεδίαζε νέα μεγάλη επίθεση στην περιοχή του Ντονμπάς, στην ανατολική Ουκρανία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top