Εκατοντάδες επιβάτες αποκλείστηκαν για 5 ώρες στο τούνελ της Μάγχης

«Ήταν σαν ταινία καταστροφής»

Δεκάδες άνθρωποι αποκλείστηκαν επί ώρα μέσα στο τούνελ της Μάγχης όταν ένα τρένο από το Καλέ της Γαλλίας με προορισμό τη Βρετανία σημείωσε βλάβη και βγήκε εκτός λειτουργίας.

Σάνα Μαρίν: Η «συγγνώμη» για τη φωτογραφία με το πάρτι και τις γυμνόστηθες

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τους επιβάτες να περπατούν στο τούνελ που ενώνει τις δύο χώρες. Τελικά μεταφέρθηκαν σε ένα άλλο τρένο και έφτασαν στο Κεντ. Όπως έγινε γνωστό από την Eurotunnel Le Shuttle, ο συναγερμός δεν λειτούργησε και αυτό χρήζει έρευνας.

Δεκάδες άνθρωποι αποκλείστηκαν επί ώρα μέσα στο τούνελ της Μάγχης όταν ένα τρένο από το Καλέ της Γαλλίας με προορισμό τη Βρετανία σημείωσε βλάβη και βγήκε εκτός λειτουργίας / Φωτογραφία: Χρήστης twitter/PA

«Ήταν τρομακτικό», είπε η 37χρονη Σάρα Φέλοους από το Μπέρμινγχαμ, σύμφωνα με το BBC, μετά το περιστατικό της Τρίτης. «Ήταν σαν ταινία καταστροφής. Περπατούσαμε απλώς στην άβυσσο μη γνωρίζοντας τι συνέβαινε. Έπρεπε να παραμείνουμε κάτω από τη θάλασσα σε αυτή τη μεγάλη ουρά».

«Μια γυναίκα έκλαιγε στο τούνελ, μια άλλη που ταξίδευε μόνη της έπαθε κρίση πανικού», συμπλήρωσε. Άλλος επιβάτης, που δεν ήθελε να κατονομαστεί, σημείωσε: «Αρκετοί άνθρωποι είχαν φρικάρει. Είναι ένας μεγάλος παράξενος κόσμο. Ήμασταν αποκλεισμένοι εκεί για τουλάχιστον 5 ώρες».

Έγινε σήμερα η κηδεία της κόρης του Ντούγκιν

Όπως δήλωσε η 37χρονη Σάρα Φέλοους: «Ήταν τρομακτικό... Ήταν σαν ταινία καταστροφής. Περπατούσαμε απλώς στην άβυσσο μη γνωρίζοντας τι συνέβαινε. Έπρεπε να παραμείνουμε κάτω από τη θάλασσα σε αυτή τη μεγάλη ουρά» / Φωτογραφία: Χρήστης twitter/MICHAEL84143013

Κούβα: Ιταλός τουρίστας νεκρός από ευλογιά των πιθήκων

Η εταιρεία ανακοίνωσε αρχικά στο Twitter ότι το τρένο είχε χαλάσει, όμως αργότερα ανέφερε στο BBC ότι στην πραγματικότητα δεν είχε χαλάσει, όμως το γεγονός ότι ο συναγερμός δεν λειτούργησε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top