Κίνα: Βίντεο από την κάθετη «βουτιά» του Boeing 737 πριν τη συντριβή

Την κατέγραψε κάμερα ασφαλείας – Κανένα ίχνος ζωής στα συντρίμμια

Τη στιγμή της συντριβής του Boeing 737 της China Eastern Airlines κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

 

 

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται το μοιραίο αεροσκάφος να χάνει ύψος και να συντρίβεται σε ορεινή περιοχή κοντά στην πόλη Γουζού, στη νότια Κίνα. 

Κίνα: Συνετρίβη αεροσκάφος με 133 επιβαίνοντες

Στο σημείο μετά τη συντριβή προκλήθηκε φωτιά, ενώ έσπευσαν σωστικά συνεργεία, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η τύχη των 133 επιβαινόντων. 

Τα κινεζικά ΜΜΕ πάντως ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι για επιζώντες, ενώ η εταιρεία εξέφρασε την οδύνη της για τους θανάτους των επιβατών και του πληρώματος.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν δείχνουν το αεροσκάφος να πέφτει κατακόρυφα και με μεγάλη ταχύτητα, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η αυθεντικότητά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε δύο λεπτά και 15 δευτερόλεπτα το Boeing έπεσε από τα 29.000 πόδια στα 9.000 και στη συνέχεια συνετρίβη. 

 

 

Το Boeing 737 εκτελούσε δρομολόγιο από το Κουνμίνγκ στην Γκουανγκζού. Βρισκόταν στον αέρα για σχεδόν μια ώρα, όταν ξαφνικά έχασε απότομα ύψος και πάρα πολύ γρήγορα συνετρίβη, μόλις μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη προσγείωσή του. 

Λίγο πριν τη συντριβή, ο πιλότος ακούστηκε να λέει πως δε μπορούν να ελέγξουν το αεροπλάνο, που εκτελούσε την πτήση MU5735.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top