Θετική στον κορωνοϊό η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ

Η Kίμπερλι Γκίλφοιλ είναι στέλεχος της εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ

H σύντροφος του μεγαλύτερου γιου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και στέλεχος της εκστρατείας του προέδρου για τη συγκέντρωση δωρεών, Kίμπερλι Γκίλφοιλ, είναι θετική στον νέο κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα των New York Times. 

Σάλος στο διαδίκτυο με την εικόνα του Τραμπ μετά την ομιλία του

Η 51χρονη πρώην παρουσιάστρια του Fox News διαγνώστηκε θετική στη Νότια Ντακότα πριν παρευρεθεί στην εκδήλωση στο όρος Ράσμορ, σύμφωνα με τον Σέρτζιο Γκορ, στέλεχος στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ. Ο ίδιος ο Τραμπ Τζούνιορ ήταν αρνητικός, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τραμπ: Θα φορούσα μάσκα εάν βρισκόμουν σε στενή επαφή με άλλους ανθρώπους

«Αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, η Κίμπερλι απομονώθηκε αμέσως για να περιορίσει οποιαδήποτε έκθεση. Τα πάει καλά και θα επανεξεταστεί για να βεβαιωθεί πως η διάγνωση είναι σωστή, δεδομένου ότι είναι ασυμπτωματική, αλλά ως προφύλαξη θα ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της στα επερχόμενα γεγονότα. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός, αλλά ως προφύλαξη βρίσκεται επίσης σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του», είπε το στέλεχος.

Η Γκίλφοιλ δεν είχε πρόσφατη επαφή με τον Πρόεδρο, αλλά βρισκόταν στην Τάλσα της Οκλαχόμα και ήταν στα παρασκήνια για την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην εκδήλωση στο Φοίνιξ.


Σε παγκόσμιο επίπεδο τα κρούσματα του νέου κορωνοϊόυ έχουν σπάσει το φράγμα των 11 εκατομμυρίων. Στις ΗΠΑ είχαμε ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ με 57.000 νέες μολύνσεις από Covid-19 το προηγούμενο 24ωρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top