Υπόθεση Μαντλίν: Κοριτσίστικα μαγιό και 8.000 εικόνες παιδικής πορνογραφίας

Ευρήματα στο τροχόσπιτο και το εγκαταλελειμμένο σπίτι του υπόπτου

Κοριτσίστικα μαγιό και 8.000 εικόνες από κακοποίηση παιδιών βρέθηκαν στην κατοχή του καταδικασμένου παιδόφιλου και υπόπτου για την υπόθεση Μαντλίν, Κρίστιαν Μπρίκνερ ο οποίος αρνείται τη συμμετοχή του στην εξαφάνισή της.

Μαντλίν: Τα γυρίζει ο Γερμανός εισαγγελέας - «Ίσως είναι ακόμη ζωντανή»

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι έχει μιλήσει με τον καταδικασθέντα βιαστή που βρίσκεται επί του παρόντος σε απομόνωση σε γερμανική φυλακή. Ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει τα παιδικά μαγιό που βρήκε η αστυνομία μέσα στο τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε ο Μπρίνκερ στη Γερμανία.

Ακόμη, έξι στικάκια USB με 8.000 εικόνες κακοποίησης παιδιών βρέθηκαν ανάμεσα σε οστά νεκρού σκύλου, στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του Μπρίκνερ στη Γερμανία.

Μαντλίν: Τα λάθη της γερμανικής αστυνομίας - Ενδέχεται να χάθηκαν στοιχεία

Ο δικηγόρος ρωτήθηκε άμεσα εάν ο πελάτης του είχε καμία σχέση με την απαγωγή της Μαντλίν και απάντησε ότι ο καταδικασθείς «αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση».

Η ύπαρξη του τροχόσπιτου αποκαλύφθηκε σε γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, τη Δευτέρα το βράδυ. Το τροχόσπιτο δεν το είχε δει κανείς στην Πορτογαλία. Την ίδια ώρα, φίλοι της οικογένειας της Μαντλίν Μακάν, κατηγορούν τη γερμανική αστυνομία ότι «έπαιζε παιχνίδια» με τους τραγικούς γονείς, αποτυγχάνοντας να αποκαλύψει ποια αποδεικτικά στοιχεία έχουν ότι δεν είναι πλέον ζωντανή. Οι Μακάνς ψάχνουν ακόμα απαντήσεις 13 χρόνια μετά την εξαφάνιση της κόρης τους.

Στο μεταξύ, οι πορτογαλικές αρχές ζήτησαν από εγκληματίες φίλους του 43χρονου Μπρίκνερ, να μιλήσουν - υπόσχοντάς τους ασυλία από τη δίωξη.

Οι έρευνες για την υπόθεση εντείνονται τώρα, αφού ο Μπρίκνερ μπορεί να αφεθεί ελεύθερος στις 17 Ιουλίου, εάν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανατρέψει την καταδίκη του για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας στην Praia da Luz. Πρόκειται για το πορτογαλικό θέρετρο όπου εξαφανίστηκε η Mαντλίν τον Μάιο του 2007, σε ηλικία 3 ετών, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top