Τραμπ- Κορωνοϊός: Αν δεν κάναμε τόσα τεστ, μπορεί να μην είχαμε κρούσματα!

Επικρίσεις επειδή δεν ακυρώνει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις

Στη διενέργεια μεγάλου αριθμού διαγνωστικών τεστ αποδίδει ο Ντόναλντ Τραμπ την εκτόξευση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ. 

Τραμπ: Φόρμα αποποίησης ευθύνης λόγω κορωνοϊού για τους οπαδούς του

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, υποστήριξε ότι αν οι ΗΠΑ δεν έκαναν μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό, μπορεί να μην είχαν ούτε ένα κρούσμα. Τη θέση επανέλαβε και με ανάρτησή του στο Twitter.

Τραμπ: Καλό θα ήταν να σταματήσει τα κεφαλοκλειδώματα η αστυνομία

«Τα τεστ μας (σημ. για τον κορωνοϊό) είναι πολύ περισσότερα και πιο εξελιγμένα από κάθε άλλη χώρα (έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό!) κι έτσι δείχνουν και περισσότερα κρούσματα. Χωρίς τεστ ή με λίγα τεστ θα μπορούσαμε να μην έχουμε καθόλου κρούσματα. Τα τεστ είναι δίκοπο μαχαίρι – Μας κάνουν να δείχνουμε ότι είμαστε σε κακή κατάσταση, αλλά είναι καλό που τα έχουμε!!!», ανέφερε ο Τραμπ στο tweet του.

Επικρίσεις δέχεται ο Τραμπ που δεν ακυρώνει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις παρά την πανδημία

Την ίδια ώρα, επικρίσεις δέχεται ο Αμερικανός Πρόεδρος που δεν ακυρώνει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, παρά την πανδημία. Αυτήν που είχε αρχικά  προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου, ημέρα που στις ΗΠΑ γιορτάζεται το τέλος της δουλείας,  μεταφέρθηκε για την επομένη «από σεβασμό προς την ημέρα» και όσα αντιπροσωπεύει, είχε ανακοινώσει ο Τραμπ. «Τα μέσα των fake news της άκρας αριστεράς»  έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με την πανδημία, σημειώνοντας ότι δεν έχουν πρόβλημα με αυτούς που κάνουν ταραχές και λεηλασίες και καταστρέφουν πόλεις, υποστήριξε ο Τραμπ.

Προβληματισμός για την υγεία του Τραμπ

Σε ηλικία 74 ετών, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Ένα βίντεο που τον δείχνει να περπατά «περίεργα» και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια ομιλίας του,  να πιάνει με το ένα χέρι το ποτήρι για να πιει νερό, και με το άλλο να σπρώχνει το ποτήρι, έχει προκαλέσει προβληματισμό και πολλά ερωτήματα για την υγεία του.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top