Τουρκία: Απαγόρευση κυκλοφορίας εάν δε συμμορφωθούν με τα μέτρα

Συλλήψεις ατόμων για διασπορά ψευδών ειδήσεων

απολύμανση κορωνοιού

Στην ημερήσια διάταξη θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Τουρκία, εάν η κοινωνική απομόνωση δεν πετύχει και συνεχίσει να μεταδίδεται γρήρορα ο ιός, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού στην εφημερίδα Χουριέτ.

Τουρκία: Όλες οι ιδιωτικές κλινικές κηρύχθηκαν «νοσοκομεία πανδημίας»

“Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε το αποτέλεσμα των αποφάσεων που λάβαμε. Προσπαθούμε να μειώσουμε την κίνηση, να αυξήσουμε την κοινωνική απόσταση. Στόχος μας η ελάχιστη κίνηση και η ελάχιστη κοινωνικοποίηση. Μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πετύχαμε αυτό τον στόχο”, ανέφερε.

31 συλλήψεις στα Άδανα για διάδοση ψευδών ειδήσεων

Σε συλλήψεις 31 ατόμων προχώρησε η τουρκική αστυνομία στα Άδανα για πρόκληση τρόμου και πανικού στον λαό διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τουρκία: Ακύρωσε τις συναντήσεις του ο Ερντογάν μέχρι τέλη Απριλίου

Όπως αναφέρεται διέδωσαν αβάσιμες ειδήσεις ότι μια γυναίκα με κορωνοϊό, η οποία εργάζεται σε τράπεζα το έσκασε από το νοσοκομείο.
Τέσσερις μεγάλες τράπεζες της Τουρκίας, Ziraat Bankasi, Vakifbank, Halkbank Isbankasi ανακοίνωσαν πακέτα στήριξης με στόχο να ξεπεραστεί η περίοδος του ιού, με όσο το δυνατόν λιγότερο ζημιές.

Πακέτα στήριξης ανακοίνωσαν 4 τράπεζες

Τέσσερις μεγάλες τράπεζες της Τουρκίας, Ziraat Bankasi, Vakifbank, Halkbank Isbankasi ανακοίνωσαν πακέτα στήριξης με στόχο να ξεπεραστεί η περίοδος του ιού με όσο το δυνατόν λιγότερο ζημιές. Ανακοίνωσαν αύξηση του ορίου δανειοδότησης για τις εταιρείες. Επίσης θα αναβληθούν οι πληρωμές των δανείων των ιδιωτών που έπρεπε να πληρωθούν στις 31 Μαρτίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top