Κοροναϊός: Άνθρωποι πεθαίνουν στον δρόμο στην Ουχάν

Σοκ με την εικόνα νεκρού άνδρα που φοβόντουσαν να τον πλησιάσουν

Σοκ προκαλεί η εικόνα που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διεθνών πρακτορείων ενός άνδρα, ο οποίος κείτεται νεκρός σε δρόμο της Ουχάν. Ο άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά μες στη μέση του δρόμου της πόλης, από όπου ξεκίνησε η μετάδοση του φονικού κοροναϊού

 

 

Κοροναϊός: Έφτασε και στη Βρετανία- Επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα

Αστυνομικοί με ειδικές στολές έσπευσαν στο σημείο που κατέρρευσε ο άνδρας, ο οποίος φορούσε μάσκα στο πρόσωπο. 

 

 

Από φόβο μήπως ο θάνατός του οφείλεται στον κοροναϊό, οι άνδρες φόρεσαν ειδικές στολές και μάσκες για να μην κολλήσουν. Κάλυψαν το άψυχο σώμα του με μια μπλε κουβέρτα και στη συνέχεια με κούτες από ένα διπλανό σούπερ μάρκετ έφτιαξαν ένα αυτοσχέδιο τείχος για να καλύψουν το πτώμα. 

 

 

Λήξη συναγερμού στη Θεσσαλονίκη: Δεν προσβλήθηκε από κορoναϊό ο 62χρονος

Κατόπιν μετέφεραν τη σορό σε ένα ημιφορτηγό και άρχισαν να ψεκάζουν ο ένας τον άλλον με απολυμαντικό, όπως και το σημείο, όπου έπεσε νεκρός ο άνδρας. 

Οι απίστευτες αυτές εικόνες εκτυλίχθηκαν μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το νοσοκομείο της πόλης. 

Κοροναϊός: O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό

Ήδη οι νεκροί έχουν φτάσει τους 213 και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό για τον κοροναϊό. Μόνο στην πόλη Ουχάν που είναι πλέον μια «πόλη φάντασμα» οι νεκροί έχουν φτάσει τους 159. Δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα. Οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν σταματήσει και ολόκληρες περιοχές είναι αποκλεισμένες. 

 

 

Πρωτοφανείς εικόνες διαδραματίζονται και έξω από τα νοσοκομεία. Οι ουρές από ανθρώπους είναι ατελείωτες, ενώ κάποιοι περιμένουν έως και δύο μέρες για να εξεταστούν. Κάποιοι παίρνουν μαζί τις δικές τους καρέκλες, ενώ οι γιατροί εξαντλημένοι ξεκλέβουν λίγα λεπτά ύπνου, όπου βρουν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top