Ρωσία: Έσπασε σωλήνας και «έβρασαν» ζωντανοί μέσα σε ξενοδοχείο

Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί - Τρεις σοβαρά εγκαυματίες

Το μοιραίο ξενοδοχείο στη Ρωσία

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις άνθρωποι και ένα παιδί στη Ρωσία, όταν έσπασε σωλήνας καυτού νερού μέσα σε ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να «βράσουν» ζωντανοί.

Τσεχία: Οκτώ νεκροί από φωτιά σε ίδρυμα για ΑμεΑ

Άλλα τρία άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από το τραγικό συμβάν στο ξενοδοχείο “Caramel”στην πόλη Πέρμ, στην ανατολική Ρωσία. Μία 33χρονη γυναίκα έχει εγκαύματα που καλύπτουν το 35% του σώματός της, ενώ δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 35 ετών, νοσηλεύονται σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση. 

Το εν λόγω ξενοδοχείο καταλαμβάνει το ισόγειο και το υπόγειο μιας πολυκατοικίας. Τα δωμάτια που πλημμύρισαν από καυτό νερό βρίσκονταν στο υπόγειο και δεν είχαν παράθυρα ή εξόδους κινδύνου, ενώ σύμφωνα με την Booking.com, ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο στοιχίζει περίπου 17 ευρώ τη νύχτα.

Φωτιά από ξυλόσομπα: Άφησαν μόνο τα παιδιά τους και καήκαν

Ο κυβερνήτης της περιοχής χαρακτήρισε το περιστατικό «φρικτό» και έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι «Θα διενεργήσουμε τους απαραίτητους ελέγχους σε συνεργασία με τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο μια πηγή της υπηρεσίας αυτής του Περμ, μετέδωσε ότι ο σωλήνας θέρμανσης, ο οποίος εξερράγη, λειτουργούσε από το 1962 και είχε σπάσει επανειλημμένως στο παρελθόν, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν θύματα.

Οι ρωσικές αρχές διέταξαν έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος εις βάρος των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου για πλημμελή μέτρα ασφαλείας. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top