ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ - Προσκάλεσε την πρώην κοπέλα του και το αγόρι της για φαγητό και τους ΣΚΟΤΩΣΕ!

Διπλό φονικό στην Ιταλία -Συνελήφθη ο δράστης

Διπλό φονικό Ιταλία

Η ζήλια τύφλωσε έναν 50χρονο Ιταλό και τον οδήγησε σε διπλό φονικό! 

Ο Στέφανο Περάλε έδρασε με τρόπο που θυμίζει αρρωστημένα θρίλερ. Μην μπορώντας να αντέξει τον χωρισμό και την απόρριψη, έβαψε τα χέρια του με αίμα, αφού πρώτα οργάνωσε ένα... φιλικό δείπνο!  

Ο 50χρονος κάλεσε για φαγητό στο σπίτι του την πρώην κοπέλα του Αναστασία Σακούροβα (31 ετών) και τον νέο της σύντροφο Τζούνιορ Μπουνουόβο (32 ετών). Τους έριξε ναρκωτικά στο ποτό, το ζευγάρι έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια τους σκότωσε!

Το άγριο διπλό έγκλημα έγινε στην πόλη Μέστρε στην περιφέρεια Βενέτο της βόρειας Ιταλίας. 

Ο Στέφανο Περάλε φέρεται αρχικά να μετέφερε την πρώην κοπέλα του στην κρεβατοκάμαρα και να την έπνιξε με μαντήλι. Μετά πήγε στην κουζίνα και επιχείρησε να σκοτώσει τον φίλο της, με παρόμοιο τρόπο, αλλά είχε αρχίσει να φεύγει η επίδραση του φαρμάκου. Αν και ο 32χρονος μπόρεσε να φτάσει στην πόρτα, τελικά δεν γλίτωσε, καθώς ο δράστης τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

«Ελάτε εδώ, σκότωσα δύο ανθρώπους», φέρεται να είπε ο 50χρονος στις αρχές, μετά το διπλό φονικό. 

Ο  Στέφανο Περάλε είχε γνωρίσει την Αναστασία Σακούροβα σε μάθημα αγγλικών και ερωτεύτηκαν παρά τη διαφορά ηλικίας. Όταν χώρισαν, ο δράστης διατήρησε καλή σχέση με την πρώην του, κρύβοντας καλά τη ζήλια του. Οι αρχές τον συνέλαβαν και πλέον κρατείται μέχρι την ακρόαση της υπόθεσής του, σύμφωνα με την Mirror.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top