Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Μαδούρο ζητά από τις γυναίκες να μη χρησιμοποιούν πιστολάκι

Δείτε γιατί

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Μαδούρο ζητά από τις γυναίκες να μη χρησιμοποιούν πιστολάκι
Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το πιστολάκι για να στεγνώνουν τα μαλλιά τους, παρότρυνε ο πρόεδρος της Βενεζουέλα τις γυναίκες της χώρας, ενώ δεν δίστασε να τους προτείνει και εναλλακτικές στιλιστικές συμβουλές.

Η παραπάνω προτροπή έγινε με αφορμή τη συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση που πλήττει την χώρα, με το Μαδούρο να ανακοινώνει την περασμένη εβδομάδα νέα μέτρα δίνοντας ρεπό στους κρατικούς υπαλλήλους κάθε Παρασκευή για τους επόμενους δύο μήνες.

Παράλληλα, προέτρεψε τους συμπατριώτες του να κάνουν μεγαλύτερες προσπάθειες για να εξοικονομήσουν ενέργεια, κάνοντας λιγότερη χρήση στις ηλεκτρικές συσκευές και τα κλιματιστικά.

Ταυτόχρονα όμως, πρότεινε στις γυναίκες να περιορίσουν τη χρήση του σεσουάρ σε «ειδικές περιπτώσεις». «Πάντα πιστεύω ότι μία γυναίκα δείχνει καλύτερα όταν απλά τρέχει τα δάχτυλά της ανάμεσα στα μαλλιά της και τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά. Είναι απλά μία ιδέα που έχω», είπε ο Πρόεδρος της Βενεζουέλα που μεταξύ άλλων ζήτησε από τους πολίτες της χώρας να στεγνώνουν με φυσικό τρόπο και τα ρούχα τους.

«Αν ο πρόεδρος πιστεύει ότι το στέγνωμα των μαλλιών πρόκειται να βοηθήσει, τότε το πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο από ότι πιστεύαμε», είπε κάτοικος του Καράκας μιλώντας στο Al Jazeera. Τα μέτρα πάντως στα οποία έχει προβεί η χώρα, έχουν πυροδοτήσει ένα κύμα καυστικών και χλευαστικών σχολίων από τους κριτικούς της κυβέρνησης που είχαν προβλέψει την ύφεση.

Πάντως, οι διακοπές ρεύματος είναι συχνό φαινόμενο στο κράτος της Νότιας Αμερικής λόγω του προβλήματος ενέργειας, με την ισχύ σε πόλεις όπως το Καράκας να πέφτει διαρκώς και ολόκληρα χωριά να μένουν για καιρό στο σκοτάδι. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top