Πρόστιμο σε πρωταθλήτρια windsurfing επειδή βγήκε για προπόνηση με 6 μποφόρ

Την κλήση επιβεβαίωσε το Λιμεναρχείο Ραφήνας

windsurfers στην θάλασσα

Πρόστιμο στην Σοφία Κουκουζέλη πρωταθλήτρια windsurfing έδωσε το λιμεναρχείο Ραφήνας, επειδή έκανε προπόνηση στην Αρτέμιδα, ενώ έπνεαν δυνατοί άνεμοι εντάσεως 6 μποφόρ.

Κρήτη: Την έβγαλαν άρον άρον από τη θάλασσα και της επέβαλαν πρόστιμο

Το λιμενικό όργανο που βεβαίωσε την παράβαση αναφέρει ότι έκανε χρήση ιστιοσανίδας ενώ επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και άνεμοι άνω των 6 μποφόρ.Την κλήση δημοσιοποίησε η ίδια η πρωταθλήτρια στην σελίδα της σε κοινωνικό δίκτυο.
Μάλιστα η Σοφία Κουκουζέλη γράφει πως δεν έχει αλλάξει κάτι από τον νόμο του 2018: «Πάνω από τα 6 μποφόρ δεν επιτρέπεται windsurf ή kite, πάνω από τα 5 μποφόρ το SUP».

«Με αφορμή το "ραβασάκι" που παρέλαβα σήμερα από το λιμενικό και την επίσκεψή μου στο λιμεναρχείο, να ενημερώσω όσους αναρωτιούνται εάν έχει αλλάξει κάτι στο νόμο πως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Ισχύει ότι ψηφίστηκε το 2017/2018: πάνω από τα 6 μποφόρ δεν επιτρέπεται windsurf ή kite, πάνω από τα 5 μποφόρ το SUP. Μοναδικό έγκυρο προγνωστικό σύστημα η ΕΜΥ. Δεν έχει σημασία εάν η πρόγνωση δε βγει, αν δίνει 6 στάμπα φορτώνετε.

Ρώμη: Πρόστιμο 400 ευρώ σε 60χρονη γιατί... έβγαλε βόλτα τη χελώνα της!

Επίσης για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να κινητοποιηθεί κάποιος σύλλογος ή η ΕΙΟ ή κάποια ομάδα ανθρώπων, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Και επειδή ως λαός το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε στην παραλία και να γκρινιάζουμε ρίχνοντας ευθύνες στους άλλους, ξεχάστε το σερφάκι για αύριο ή μεθαύριο στη Λούτσα γιατί με ενημέρωσαν πως το λιμενικό θα είναι εκεί. Σήμερα όμως μπορείτε να μπείτε, μου τύπωσαν τα προγνωστικά και μου είπαν ότι είναι κάτω από το απαγορευμένο όριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top