Καλλιθέα: Τη στραγγάλισαν με γυναικεία ζώνη και την κλείδωσαν στο σπίτι

Ο έντονος καυγάς που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της την Παρασκευή

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μια 29χρονη γυναίκα. Εντύπωση μάλιστα έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς ότι όποιος είναι ο δράστης, την σκότωσε και φεύγοντας κλείδωσε το σπίτι. 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η νεαρή κοπέλα η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια και δεν είχε απασχολήσει ποτέ, στραγγαλίστηκε με γυναικεία ζώνη.

Το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η 29χρονη

Πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για μια νεαρή Γεωργιανή, η οποία βρέθηκε νεκρή από τη θεία της που την αναζητούσε με αγωνία. Συγκεκριμένα οι συγγενείς της, την αναζητούσαν από την Κυριακή, εκείνη όμως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Η θεία της πήγε από το σπίτι, χτύπησε το κουδούνι, αλλά όταν δεν απάνταγε κανείς ειδοποίησε κλειδαρά, ο οποίος άνοιξε την πόρτα και την βρήκε νεκρή. 

Η κρεβατοκάμαρα ήταν αναστατωμένη, αποδείξη ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον ή τους δολοφόνους της. Μάλιστα ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε την πόρτα, με κλειδί ή αντικλείδι. Οι αρχές αναζητούν ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά τη γυναίκα.

Η 29χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, τα οποία τον τελευταίο καιρό έμεναν με τον παππού και τη γιαγιά, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Οι αρχές τον εξέτασαν και δε βρήκαν κάποιο μεμπτό στοιχείο στην περιγραφή του. Ωστόσο αναμένεται να εξεταστεί ξανά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε στραγγαλισμό, ενώ αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της. 

Γείτονες δήλωσαν στο star.gr ότι την περασμένη Παρασκευή το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, ενώ από εκείνη τη μέρα η γυναίκα δεν είχε εμφανιστεί ξανά. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά. Αρκετές ήταν οι στιγμές που τους είχαν ακούσει, όπως και τα ουρλιαχρά των παιδιών τους και τα γοερά τους κλάματα. 

«Έγινε χαμός την Παρασκευή. Βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία, τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα», είπε ο κ. Γιάννης. 

Μάλιστα όλοι μιλούν για μια πολύ ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν είχε δώσει δικαιώματα, δεν είχε επαφές με τους γείτονες και έμοιαζε αρκετά φοβισμένη. 

«Ήταν ένα ήσυχο κορίτσι. Τη βλέπαμε με τα παιδάκια της στον δρόμο, αλλά δεν είχαμε επαφές», είπε ένας ακόμα γείτονας. 

Αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών διενεργούν έρευνα για τη στυγερή δολοφονία και αναζητούν τον σύζυγο της 29χρονης για να δώσει εξηγήσεις. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top