Αδίστακτη συμμορία που λυμαινόταν την Αθήνα εξαρθρώθηκε από την αστυνομία

Κατηγορούνται για 324 ληστείες

Περισσότερες από 320 ληστείες είχε διαπράξει η αδίστακτη σπείρα που είχε ρημάξει την Αθήνα. Ανάμεσα στα θύματά τους και η πρόξενος επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού.

Δυο πούλμαν χρειάστηκαν για να μεταφέρουν το πρωί στον ανακριτή κάποιους από τους 93 συλληφθέντες της αδίστακτης εγκληματικής ομάδας. Κατηγορούνται για 324 ληστείες .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα δώσουν εξηγήσεις και για την ληστεία εις βάρος της γενικής πρόξενου επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού.

Δυο από τα μέλη της πολυμελούς σπείρας, είχαν καταφέρει με τη μέθοδο της απασχόλησης να ανοίξουν το υπερπολυτελές της αυτοκίνητο και να αρπάξουν μια πανάκριβη τσάντα με 50 χιλιάδες ευρώ.

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν λίγα 24ωρα με ταυτόχρονες εφόδους σε σπίτια και σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια όπου τα χρησιμοποιούσαν ως χώρους αποθήκευσης και διαφυγής .

Η εγκληματική οργάνωση με τους συνολικά 213 κατηγορούμενους φαίνεται πως είχε αδυναμία στην  τεχνολογία. Μετά από έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 350 φορητοί υπολογιστές, πλήθος κινητών τηλεφώνων, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων , χατζάρες , μαχαίρια , τηλεοπτικές κάμερες , πλήθος τιμαλφή και 16.000 ευρώ. 

Τα περισσότερα από τα κλοπιμαία κατέληγαν στην οδό Μενάνδρου 23, στο άβατο της Αθήνας 

Οι αρχές επιχειρούν να σπάσουν τα άβατα. Στην οδό Κότσικα , δίπλα στο γκέτο της ΑΣΟΕΕ , οι αρχές συνέλαβαν 2 άτομα,, μέλη κυκλώματος διακίνησης και πώλησης απομιμιτικών προιόντων.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top