Αποκλειστικά στo Star η αδερφή του Κατσίφα: "Δεν έχουμε στοιχεία, ντροπή!"

Τις επόμενες μέρες οι πρώτες απαντήσεις για τον θάνατο του 35χρονου

Μέσα στις επόμενες μέρες φαίνεται πως θα δοθούν οι πρώτες απαντήσεις για το τι ακριβώς έγινε στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η αδερφή του άτυχου παλικαριού μιλά αποκλειστικά στο Star.

Oργή, αγανάκτηση, πικρία.

Τρείς λέξεις...50 μαρτυρικές μέρες. Η Ερμιόνη Κατσίφα κοιτά στο κενό. Τα δακρυα και ο πόνος της δεν στερεύουν. Η αδιαφορία των Τιράνων για τη δολοφονία  του αδερφού της την πνίγει.

«Ακρα του τάφου σιωπή. Αισθάνομαι ντροπή, φόβο, έλλειψη εμπιστοσύνης, προδοσία, υπάρχει αδιαφορία...Ζητάμε να συνεργαστούν επιτέλους, να μαθουμε τι έγινε, να δοθεί η δικογραφία στη δημοσιότητα να μάθουμε τι συνέβη, να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ζητά το αυτονόητο. Να τιμωρηθούν όσοι της στέρησαν τον αδερφό της.

«Δεν βλέπω διαφάνεια για το τι ακριβώς συνέβη. Θα πρέπει να μας δώσουν στοιχεία...»

«Θα τα έχετε σύντομα»,  απάντησαν τα Τίρανα στον δικηγόρος της Οικογένειας, Ευθύμη Ναυρίδη. Με αποκλειστική του δήλωση στο Star δεν αποκλείει να έχουμε εξελίξεις πριν το νέο έτος:

«Η τελευταία ενημέρωση που έχω από το γραφείο μου των Τιράνων είναι ότι πολύ σύντομα, πολύ πιθανό προ εορτών να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας», λέει. 

Επιστολή της οικογένειας Κατσίφα στον Τσίπρα 

Με επιστολή, η οικογένεια του Κωνσταντίνου εκφράζει την αγανάκτησή της και για τους χειρισμούς μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας τις πρώτες ώρες του περιστατικού.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς μέθοδο που χρησιμοποιούσε η Sigurimi κατά των Ελλήνων την εποχή της δικτατορίας, για να σκοτώσει τον χαρακτήρα του παιδιού μας. Ζητάμε από εσάς, να διερευνηθεί η στάση της Ελληνικής Αστυνομίας». 

Στην ίδια επιστολή η οικογένεια Κατσίφα καταγγέλει ύποπτες κινήσεις στους Βουλιαράτες απο τις αλβανικές αρχές.

«Από  την ημέρα της δολοφονίας έχουν γεμίσει τα χωριά μας με κρυφούς και φανερούς αστυνομικούς για να σπείρουν τον φόβο στον κόσμο μας», λέει η οικογένεια στην επιστολή.  

H κίνηση και μόνον αυτή δείχνει ξεκάθαρα τον τρόμο που αισθάνεται το Αλβανικό παρακράτος  απέναντι στο Βορειοηπειρωτικό ανάστημα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top