Νέα πρόκληση: «Προδότες, εξτρεμιστές και δολοφόνοι οι βορειοηπειρώτες»

Οι Αλβανοί καλούν σε συλλαλητήριο ενάντια στο μνημόσυνο Κατσίφα 

Οι Έλληνες είναι ρατσιστές και δολοφόνοι. Έτσι μας αποκαλούν οι Αλβανοί σε ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο. Καλούν έτσι τους συμπατριώτες τους σε διαμαρτυρία, μπροστά από την ελληνική Πρεσβεία στο Αργυρόκαστρο. Στόχος; Να κλιμακώσουν  την ένταση μόλις λίγες ώρες πριν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η οργάνωση "Ξύπνα Αλβανέ"  αποκαλεί προδότες και εξτρεμιστές τους ηλικιωμένους  και τα παιδιά της Β. Ηπείρου γιατί κρατούν με περηφάνεια τη γαλανόλευκη.

Μέρα με την ημέρα αυξάνονται τα θύματα από τον ρατσισμό των Ελλήνων.

Θέλουν να υποβαθμίσουν την εκτέλεση του Κατσίφα και τον βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με έναν ποινικό. Μάλιστα στο 2λεπτο βίντεο ζητούν να τους πούμε "ευχαριστώ" που μας άφησαν να πάμε στην κηδεία του Κωνσταντίνου.

Οι Αλβανοί καλούν σε συλλαλητήριο ενάντια στο μνημόσυνο Κατσίφα 

Οι Αλβανοί εθνικιστές καλούν σε συγκέντρωση αύριο το πρωί μπροστά στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο , ως "απάντηση"  - όπως δηλώνουν  - στους Έλληνες εξτρεμιστές που θα βρεθούν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου.

Κεντρικό σύνθημα των αλβανών για το αυριανό τους συλλαλητήριο είναι τα λόγια του Μιντάτ Φράσερι. Του σφαγέα των Ελλήνων της Θεσπτρωτίας ."Πρέπει να ξυπνήσουμε τον πατριωτισμό μας,αυτό είναι το αύριο της Αλβανίας".
Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα: Η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα

Την καλύτερη απάντηση στην προπαγάνδα ορισμένων εθνικιστών γειτόνων δίνει ο πρώην πρόεδρος των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα. 

«Η συμπεριφορά των Ελλήνων σαφέστατα και δεν είναι ακραία .Η Ελλάδα ως δημοκρατική χώρα έχει άλλες αξίες  τις οποίες έχουμε ζήσει , βιώσει και δει τόσα χρόνια εδώ», λέει ο Πρόεδρος της Αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top