Υπόθεση δίγαμου γιατρού: Καλούνται ως μάρτυρες όλοι οι εμπλεκόμενοι

Ο γιατρός αρνείται τα πάντα

Η ώρα των μαρτύρων φτάνει στην υπόθεση του "δίγαμου" γιατρού. Η εισαγγελία της Χαλκίδας που ερευνά την υπόθεση, στέλνει κλήσεις για κατάθεση σε όλους τους εμπλεκόμενους. Στο μικροσκόπιο της δικαστικής έρευνας μπαίνει το έγγραφο τέλεσης του γάμου μαϊμού.

Γραφολογική εξέταση για το έγγραφο του μαϊμού πολιτικού γάμου 

Σε αυτή τη φωτογραφία από την τελετή μαϊμού βλέπουμε τη νύφη να υπογράφει το έγγραφο με το οποίο υποτίθεται ότι επικυρώθηκε ο γάμος της με τον αγαπημένο της.

Πρόκειται για αυτό το χαρτί, τη δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου. Περιλαμβάνει τα στοιχεία των νεονύμφων, τις υπογραφές τους, τις υπογραφές των μαρτύρων και του αντιδημάρχου Βασίλη Γούναρη. Τις επόμενες μέρες οι εμπλεκόμενοι έχουν κληθεί να δώσουν δείγμα υπογραφής ώστε να γίνει γραφολογική εξέταση στο έγγραφο για την δήλωση τέλεσης του φερόμενου γάμου μαϊμού.  

Τι υποστηρίζει η «εξαπατημένη σύζυγος» 

«Κατόπιν επικοινωνίας μου με τον αντιδήμαρχο Βασίλειο Γουρνή με διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος δεν είχε τελέσει το γάμο και ότι η υπογραφή στη Δήλωση Τέλεσης Πολιτικού Γάμου ήταν πλαστογραφημένη».

Χαμογελαστή η νύφη στον φερόμενο γάμο 

Φορώντας το λευκό της φόρεμα, κρατά στην αγκαλιά της τη γαμήλια ανθοδέσμη και στέκεται χαμογελαστή δίπλα στον άνθρωπο που τώρα κατηγορεί ότι: την πρόδωσε και την εξευτέλισε. Εκείνος την αγκαλιάζει και την κρατά από τον ώμο. Στην επόμενη φωτογραφία του ζευγαριού, εκείνος γέρνει το κεφάλι του και ακουμπά στο δικό της. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η νύφη, η τελετή έπρεπε να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο εξαιτίας της εμπλοκής του υποτιθέμενου συζύγου της με τις μυστικές υπηρεσίες. Αυτό υποστηρίζει ότι της είπε όταν τον ρώτησε «Γιατί να παντρευτούμε στη Χαλκίδα;»

«Η τοποθεσία αυτή ήταν ασφαλής. Λόγω της ενασχόλησής του με τις μυστικές υπηρεσίες δεν θα εκτίθετο κανένας από τους δυο μας σε κίνδυνο... Μου είπε να μην ανησυχώ για τίποτα καθώς ο ίδιος θα αναλάμβανε όλα τα διαδικαστικά. Εγώ το μόνο που είχα να κάνω ήταν να επιλέξω το νυφικό φόρεμα και την ανθοδέσμη...», είπε σχετικά η ίδια. 
 

Οι νεόνυμφοι χαμογελαστοί φωτογραφήθηκαν στην αίθουσα τελετών του δημαρχείου της Χαλκίδας ανάμεσα στους δυο μάρτυρες, οι οποίοι συνυπέγραψαν τη δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου. Ο γιατρός αρνείται τα πάντα.

Τι υποστηρίζει ο γιατρός 

Ποτέ δεν συνέβη πολιτικός γάμος, ποτέ. Δεν είχα καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Οποιαδήποτε φωτογραφία και να βγει είναι προϊόν φωτομοντάζ. 

Θεατρική παράσταση «ο γάμος στη Χαλκίδα» 

Η νύφη απευθυνόμενη στο δήμο Χαλκίδας αναρωτιέται πως στήθηκε αυτή η θεατρική παράσταση με τίτλο Γάμος στη Χαλκίδα. Υποστηρίζει ότι σεναριογράφος και σκηνοθέτης ήταν ο φερόμενος σύζυγός της και η ίδια είχε δώσει ρόλο νύφης-πρωταγωνίστριας με κομπάρσους τους μάρτυρες.

Καλούνται ως μάρτυρες όλοι οι εμπλεκόμενοι 

Από το γραφείο του δικαστικού λειτουργού, ο οποίος ερευνά την υπόθεση, θα παρελάσουν τις επόμενες μέρες όλοι οι εμπλεκόμενοι. Σύντομα θα κατατεθεί και το πόρισμα  της ΕΔΕ από το Δήμο Χαλκίδας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top