Ληστεία και ομηρία υπαλλήλου στα διόδια της Τραγάνας

Την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο

Λήστεψαν και κράτησαν όμηρο υπαλλήλο στα διόδια της Τραγάνας στην Φθιώτιδα. Οι ληστές ακινητοποίησαν την υπάλληλο, την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια πήραν μαζί τους την γυναίκα. 

Στα διόδια της Τραγάνας στον παρακαμπτήριο δρόμο μία υπάλληλος που μένει σε κοντινό χωριό βγήκε με το αυτοκίνητό της για να πάει στο σπίτι της. Σε απόσταση λίγων μέτρων εμφανίστηκαν δύο άγνωστοι άντρες, οι οποίοι πυροβόλησαν στον αέρα και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο της. 

«Με απειλές την αναγκάζουν να γυρίσει πίσω. Φτάνοντας στην είσοδο, στην πρώτη είσοδο που υπάρχει, η γυναίκα λέει στην υπάλληλο των διοδίων πως κάτι έχει ξεχάσει στο γραφείο της και πρέπει να πάει να το πάρει. Μπαίνει μέσα με τους δύο αγνώστους και φτάνει στη δεύτερη είσοδο που έχει κωδικό» μεταδίδει στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ο Γιώργος Σαραντάκος.

Η γυναίκα τρομοκρατημένη τους παρακαλάει να μην κλέψουν την εταιρία, αλλά μάταια. Με την απειλή όπλου την αναγκάζουν να τους πει τον κωδικό.

Οι επιτήδειοι έκλεψαν 6.000 ευρώ ενώ μετά θέλησαν να κλέψουν και το αμάξι της υπαλλήλου. Εκείνη τους παρακάλεσε να μην το κάνουν και εκείνοι την άκουσαν και εξαφανίστηκαν.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top