H "σκοτεινή πλευρά" των super yachts

Nαρκωτικά, ιερόδουλες και χυδαίο φλερτ on deck

Στον απόηχο του θανάτου της νεαρής Αυστραλής καλλονής, που  βρέθηκε κρεμασμένη πάνω στο υπερπολυτελές γιοτ Μεξικανού δισεκατομμυριούχου, στην Κεφαλονιά, πρώην εργαζόμενες σε super yachts αποκαλύπτουν τη σκοτεινή πλευρά της, φαινομενικά  χλιδάτης δουλειάς τους. 

Πριν από τον θάνατό της, η μόλις 20 ετώνSinead Mcnamara έδειχνε να απολαμβάνει μια  αξιοζήλευτη ζωή, ταξιδεύοντας με το υπερπολυτελές σκάφος αξίας 190 εκατομμυρίων δολαρίων,  από νησί σε νησί, ως υπάλληλος ενός από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο.

Πίσω όμως από τις λαμπερές αναρτήσεις στα social media υπάρχει και η... σκοτεινή πραγματικότητα, για όσα οφείλουν να ανέχονται από τους εργοδότες ή τους.... φραγκάτους πελάτες οι hostess των super yachts.

Nαρκωτικά, ιερόδουλες και χυδαίο φλερτ 

Μια οδηγία που δινόταν στις κοπέλες ήταν να υπομένουν χωρίς αντιδράσεις το, πολλές φορές , χυδαίο φλερτ των πελατών και να κάνουν τα στραβά μάτια, όταν ανέβαιναν κρυφά στο σκάφος ιερόδουλες. Την ίδια στάση έπρεπε να κρατάνε φυσικά και όταν αντίκριζαν τους πλούσιους επιβάτες του σκάφους να κάνουν χρήση ναρκωτικών μπροστά στα μάτια τους.

Αυτή περιγράφoυν ως κοινή εμπειρία πρώην εργαζόμενες σε χλιδάτα σκάφη,  μιλώντας στην Daily mail. Η Αυστραλή Σάρα Μπέργκι ξεκινώντας αυτή τη δουλειά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ζούσε σε συνθήκες «γαλέρας», με ένα διάλειμμα μόλις δύο λεπτών, στη 18ωρη βάρδια της και  ελάχιστο ύπνο  σε μια καμπίνα που έμοιαζε με «κελί φυλακής».

Αναζητούν την αλήθεια οι γονείς της 20χρονης καλλονής 

Όσο οι αποκαλύψεις για ένα επάγγελμα, το οποίο μοιάζει  μαγικό στα μάτια των νεαρών κοριτσιών συνεχίζονται, η οικογένεια της 20χρονης Μακ Ναμάρα ζητά όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη, πριν βρεθεί κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Maya Queen 4.

Ποιό ήταν το περιστατικό ανάμεσα σε κείνη και μέλος του πληρώματος, που ανέφερε κλαίγοντας στη μητέρα της, από το τηλέφωνο; Επρόκειτο για κάποια ερωτική σχέση με άσχημο τέλος;

Mήπως ήταν άνδρας της ασφάλειας του Μεξικανού κροίσου, με τον οποίο φέρεται να συνομίλησε, ένα τέταρτο πριν το θάνατό της; Αυτός ο άνθρωπος ανήκε και στην πενταμελή παρέα, με την οποία διασκέδαζε η 20χρονη, λίγη ώρα νωρίτερα, σε μπαράκι του Αργοστολίου; Τα ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top