Πλοίο Ελ. Βενιζέλος: Εικόνες καταστροφής σε νταλίκες και αυτοκίνητα

«Σκεφτήκαμε να πέσουμε ακόμα και στη θάλασσα» 

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Εικόνες καταστροφής σε νταλίκες,  λεωφορεία  και  αυτοκίνητα αντίκρισαν σήμερα οι οδηγοί που πήγαν να παραλάβουν τα οχήματά τους από το πλοίο Ελ. Βενιζελος. Επιβάτες μαζεύουν σε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών τα υπάρχοντά τους ενώ όσοι μπαίνουν στο πλοίο με δυσκολία ανασαίνουν καθώς οι καπνοί δυο  ημέρες μετά τη φωτιά επιμένουν.

Είναι η στιγμή που ο Γιώργος βγάζει το λεωφορείο του από το καμένο γκαράζ του Ελ. Βενιζέλος. Το παρκάρει  άρον άρον και ανοίγει τις πόρτες. Οι καπνοί τον πνίγουν.  Το όχημα έχει καταστραφεί. 

Οι επαγγελματίες οδηγοί δεν πιστεύουν στα μάτια τους όταν αντικρίζουν τα οχήματά τους. Ορισμένα έχουν γίνει κάρβουνο.

Στο πρώτο φορτηγό που έχει βγει από το ψυγείο, η οροφή έχει καεί και έχει υποστεί ζημιές.  

Διασώστες και πυροσβέστες έσωσαν σκύλο από τη φωτιά 

Κάποιοι αψήφησαν τον κίνδυνο για να σωθούν άνθρωποι και ζώα. 

Ο Ντάριο είναι ο σκύλος που σώθηκε χάρη στους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Το αφεντικό του έμαθε από την τηλεόραση πως σώθηκε.

Επιβάτες μαζεύουν τα πράγματα τους μέσα σε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Άλλοι πάλι δεν ξέρουν πού βρίσκονται οι αποσκευές τους. Μια επιβάτης, έχοντας ένα μαντήλι στη μύτη της κάθεται πάνω στις αποσκευές της.

«Σκεφτήκαμε να πέσουμε ακόμα και στη θάλασσα» 

Ο κύριος Μανώλης περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε πάνω στο πλοίο. Όπως λέει, φοβήθηκε όχι για τη δική του ζωή αλλά για τον ανάπηρο γιο του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top