Τεράστιες ουρές στην Ακρόπολη μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Τουρίστες ξεροσταλιάζουν κάτω από τον ήλιο

Ένα μήνα μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία τίποτα δεν έχει αλλάξει. Στην Ακρόπολη οι τουρίστες ξεροσταλιάζουν σε ατελείωτες ουρες κατώ από τον ήλιο μέχρι να κόψουν εισιτήριο. Γιατί; Γιατί όπως θα ακούσετε απλά δεν γνωρίζουν πως έχουν αυτή την δυνατότητα.

Οι εικόνες ταλαιπωρίας που βλέπετε στην Ακρόπολη είναι σημερινές, είναι το πρόβλημα που υποτίθεται πως θα έλυνε το ηλεκτρονικό εισιτήριο μπαίνοντας σε λειτουργία. Θα ήταν απλά χρήσιμο να γνώριζαν και οι τουρίστες την ύπαρξη του!

Σχεδόν 1 ώρα περιμένουν οι περισσότεροι τουρίστες κάτω από τον καυτό ήλιο για να καταφέρουν να ανέβουν στην Ακρόπολη. Οι περισσότεροι όπως ακούσατε και το μαθάινουν αφού φτάσουν εδώ από δύο πάνω που έχουν στηθεί πρόχειρα έξω από το χώρο φύλαξης αποσκευών.

Να τονίσουμε πως το πολυδιαφημισμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο λειτουργεί πιλοτικά μόλις σε 11 χώρους και μουσεία δεν εξυπηρετεί ακόμη ταξιδιωτικά γραφεία που βγάζουν μαζικά εισιτήρια, ούτε μπορείτε να αγοράσετε όπως βλέπετε μεμονωμένα εισιτήρια από τη στιγμή που λήγει το θερινό ωράριο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top