Χανιά: Καρέ καρέ η έφοδος οπλισμένου ληστή σε περίπτερο

Κινδύνεψε η ζωή του ιδιοκτήτη

Κινδύνεψε η ζωή ενός νεαρού περιπτερά στα Χανιά, όταν ένοπλος κουκουλοφόρος τον απείλησε και πήρε τις εισπράξεις από το ταμείο.

Ο 30χρονος Χανιώτης περιπτεράς κοιτάζει το κινητό του, δεν έχει αντιληφθεί ότι κάποιος παραμονεύει.  Η μια κάμερα ασφαλείας στο περίπτερο  καταγράφει κάποιον που είναι οπλισμένος να μπαίνει μέσα .

Ο δράστης  κάνει κεφαλοκλείδωμα στον ιδιοκτήτη  και βάζει το όπλο στον κρόταφό του. Ο ληστής, ο οποίος φοράει  την κουκούλα της μπλούζας του, δεν αφήνει λεπτό το θύμα του. Του ζητάει να ανοίξει το συρτάρι και να αδειάσει τις εισπράξεις.

Του ζητάει να  βάλει τα χρήματα  στη σακούλα. Ο νεαρός περιπτεράς είναι αδύνατο να κουνηθεί, ο ληστής τον σφίγγει γερά από το λαιμό. Μην μπορώντας να κάνει τίποτα υπακούει στις εντολές του. Γεμίζει τη σακούλα. 

Λίγα λεπτά αργότερα  ο ληστής, όπως βλέπετε από την εξωτερική  κάμερα του περιπτέρου, με αργά βήματα απομακρύνεται στον έρημο δρόμο χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Ο 30χρονος τρομοκρατημένος καταλαβαίνει ότι ο δράστης  βγαίνει από το περίπτερο ,  παραμένει όμως σκυφτός καθισμένος στην καρέκλα  με το φόβο μήπως επιστρέψει.

Η θρασύτατη ληστεία έγινε στην οδό Κισσάμου. Ο ένοπλος δράστης ,ο οποίος σύμφωνα με την μαρτυρία του περιπτερά ηταν αλλοδαπός ,κατάφερε να αποσπάσει περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τον αναζητά. Το έργο της όμως είναι μάλλον δύσκολο αφού το πρόσωπο του δάστη δεν διακρίνεται.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top